Στο Λονδίνο έγινε η απονομή του βραβείου "CAR OF THE YEAR 2002" στο Peugeot 307


Στις 29 Ιανουαρίου 2002 πραγματοποιήθηκε στο Albert Museum του Λονδίνου η απονομή του βραβείου "CAR OF THE YEAR 2002" για το Peugeot 307. Στην επίσημη τελετή, στο μαγικό Albert Museum, ο Frederic Saint-Geours, Γενικός Διευθυντής της Automobiles Peugeot, παρέλαβε το βραβείο "CAR OF THE YEAR"
  • 9/2/2002
Στις 29 Ιανουαρίου 2002 πραγματοποιήθηκε στο Albert Museum του Λονδίνου η απονομή του βραβείου "CAR OF THE YEAR 2002" για το Peugeot 307. Στην επίσημη τελετή, στο μαγικό Albert Museum, ο Frederic Saint-Geours, Γενικός Διευθυντής της Automobiles Peugeot, παρέλαβε το βραβείο "CAR OF THE YEAR", που κέρδισε το Peugeot 307, από τον Ray Hutton, Πρόεδρο της επιτροπής επιλογής "CAR OF THE YEAR".
Στην τελετή παρευρέθηκαν τα περισσότερα από τα μέλη της επιτροπής καθώς και πολλά στελέχη της Automobiles Peugeot. Κατά την διάρκεια της απονομής ο Ray Hutton είπε μεταξύ των άλλων: "Το Peugeot 307 επικράτησε καθαρά φέτος, αφού το χώριζαν 42 βαθμοί από το δεύτερο. Μπορεί η Peugeot να περίμενε 14 χρόνια, αλλά η επιβράβευση επιτεύχθηκε μέσα από έντονο συναγωνισμό". Ο Frederic Saint-Geours στην ομιλία του αναφέρθηκε στην εξαιρετική εμπορική επιτυχία του αυτοκινήτου και κατέληξε: "Δεν υπάρχει καλύτερο λανσάρισμα αυτοκινήτου από το να κερδίζει τον τίτλο "CAR OF THE YEAR". Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της επιτροπής που κατέληξαν στο ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που πιστεύαμε και εμείς στην Peugeot".
Πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, το Peugeot 307 έχει κατακτήσει τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα όπου έχει ήδη καταξιωθεί, με αποτέλεσμα, να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων.