Στο νοσοκομείο ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear, James May


Ο πρώην παρουσιαστής του βρετανικού Top Gear, James May, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα εν ώρα γυρισμάτων για το The Grand Tour.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ
  • 13/8/2022

Ο παρουσιαστής του The Grand Tour, James May, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, μετά από ένα ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο βρετανός, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της εκπομπής. 

Σύμφωνα με πηγές, οι τρεις πρώην παρουσιαστές του Top Gear, James May, Richard Hammond και Jeremy Clarkson, πραγματοποιούσαν γυρίσματα για την εκπομπή The Grand Tour σε μία ναυτική βάση στη Νορβηγία. Οι βρετανοί έκαναν αγώνα στυλ drag, και περνούσαν μέσα από ένα τούνελ με πολύ ανεπαρκή φωτισμό. Ο May φρέναρε πιο αργά απ' όσο έπρεπε και προσέκρουσε πάνω σε έναν τοίχο, ταξιδεύοντας με ταχύτητα 120 kph.

Οι διασώστες ήταν σε ετοιμότητα, όπως και σε κάθε άλλο γύρισμα της εκπομπής, καθώς οι δοκιμές σε τέτοιες συνθήκες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όμως ήταν σε καλή κατάσταση, και οι συνεργάτες του ανησύχησαν αρκετά, αφού το ατύχημα φάνηκε ιδιαίτερα σοβαρό. Υπεβλήθη σε τομογραφία εγκεφάλου, η οποία έδειξε πολύ καλή εικόνα, ενώ πηγές αναφέρουν ότι είχε ένα σπασμένο πλευρό.