Τα 10 λιγότερο «απολαυστικά» αυτοκίνητα για το 2022


Ο καθένας θα ήθελε να μπορεί να απολαύσει το αυτοκίνητο που οδηγεί, κάποιοι όμως φαίνεται να μην τα κατάφεραν, αφού τα αυτοκίνητά τους ανήκουν στη λίστα με τα λιγότερο «απολαυστικά» μοντέλα του 2022.

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 8/2/2023

Με δεδομένο ότι η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι μία σοβαρή υπόθεση, με μεγάλο κόστος και μακροπρόθεσμο ύφος, το να γνωρίζει κανείς ποιο μοντέλο θα πρέπει να έχει κατά νου ως λιγότερο ικανοποιητικό ή ως λιγότερη καλή επένδυση είναι σημαντικό.

Αυτό κάνει η νεότερη έρευνα του Consumer Reports, που καταγράφει -με βάσει τις αξιολογήσεις των χρηστών- τα 10 λιγότερο ικανοποιητικά-απολαυστικά οχήματα του 2022.

Στη σχετική λίστα, η Nissan έχει τρία μοντέλα, δύο της «μαμάς» εταιρείας, τα Altima και Kicks, καθώς και το Infiniti QX50. Συγκεκριμένα το 49% των αγοραστών του Kicks και το 51% των αγοραστών του Altima θα αγόραζαν ξανά τα συγκεκριμένα μοντέλα, ενώ το QX50 φτάνει μόλις το 40%.

Από την πλευρά της Kia, θα βρει κανείς τα Forte και Seltos, με το πρώτο να συνίσταται από το 51% των οδηγών του, ενώ το δεύτερο φτάνει το ποσοστό του 48%.

Δύο μοντέλα των Mercedes και Volkswagen φιγουράρουν στη λίστα. 45% των οδηγών της GLA και 39% των αγοραστών της GLB θα την πρότειναν, ενώ για τη VW, το Taos κέρδισε στο 48% των οδηγών του, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για το Atlas Cross Sport έφτασε το 38%. Αυτό είναι και το πιο χαμηλό σε αποδοχή μοντέλο στη λίστα.

Τέλος, θα βρει κανείς και το Jeep Compass, που χαίρει της αποδοχής του 40% των οδηγών του.