Τα αξεσουάρ του νέου Range Rover (Video)


Το νέο Range Rover εξοπλίζεται με μία σειρά από γνήσια αξεσουάρ που απογειώνουν τις δυνατότητες και την πρακτικότητα του. Δείτε ποιά είναι αυτά. 

  • 30/1/2022

Το ολοκαίνουργιο Range Rover παρουσιάστηκε επίσημα και τώρα η βρετανική φίρμα μας δίνει μία γεύση μέσα από ένα βίντεο για τα πολυάριθμα γνήσια αξεσουάρ που μπορούν να το εξοπλίσουν και να απογειώσουν τις δυνατότητες του.

Από ειδικά πατάκια και ράμπες μέχρι δοχεία νερού για τους μικρούς μας τετράποδους φίλους, τα ειδικά μοναδικά αξεσουάρ χαρίζουν μία μοναδική νότα στο νέο Range Rover. Ξεχωριστός είναι και ο ηλεκτρικός κοτσαδόρος στο πίσω μέρος που αναπτύσσεται αυτόματα και μπορεί να ασφαλίσει το δικό σας τρέιλερ ή τροχόσπιτο. Οι ειδικές ζάντες αλουμινίου ολοκληρώνουν την μοναδική εικόνα πολυτέλειας του https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/oi_koryfaies_texnologies_tou_neou_range_rover_video-7803915/.

Πρωτοποριακό χαρακτηριστικό είναι επίσης τα αυτόματα ανοιγόμενα πλαϊνά μαρσπιέ που διευκολύνουν στην φόρτωση της οροφής, μαζί με τις ειδικές μπάρες οροφής για το μοντέλο. Το ίδιο ισχύει και για την μπαγκαζιέρα που διατίθεται για την οροφή και τις βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων.

Το νέο Range Rover είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τα 159.117 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Land Rover: