Τα ανδρείκελα της Mercedes-Benz αποκτούν ζωή σε ένα ξεκαρδιστικό video


Με έναν διαφορετικό τρόπο προσεγγίζει η Mercedes-Benz τους αφανείς ήρωες των crash tests δημιουργώντας μια σειρά χιουμοριστικών επεισοδίων στην οποία πρωταγωνιστούν ανδρείκελα.

  • 29/6/2020

Τα ανδρείκελα έχουν φωνή! Τα περίφημα crash dummies, οι αφανείς ήρωες όλων των δοκιμών παθητικής ασφάλειας και ειδικότερα των δοκιμές πρόσκρουσης απέκτησαν ζωή με τη βοήθεια της Mercedes-Benz και της τεχνολογίας.

Η γερμανική φίρμα αποφάσισε να δημιουργήσει μια σειρά χιουμοριστικών επεισοδίων στα οποία πρωταγωνιστούν τα γνωστά σε όλους ανδρείκελα που χρησιμοποιεί κάθε κατασκευαστής για να βελτιώσει τα επίπεδα ασφαλείας των μοντέλων της.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, τα ανδρείκελα της Mercedes-Benz συμμετέχουν σε μια δοκιμή φρένων, κάτι που δεν αρέσει ιδιαίτερα σε εκείνο που βρίσκεται στη θέση του οδηγού, αποζητώντας την ένταση των δοκιμών πρόσκρουσης.

Το άκουσμα, μάλιστα, της είδησης ότι η επόμενη δοκιμή στην οποία θα συμμετάσχει θα αφορά στα θερμαινόμενα καθίσματα, προκαλεί την έντονη αντίδρασή του, θεωρώντας προφανώς την εν λόγω διαδικασία κάτι παραπάνω από βαρετή.

Την ξεκαρδιστική συνέχεια, όμως, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί.