Τα νέα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. μάς λένε τα... κάλαντα (video)


Παράλληλα με το εορταστικό video, η Ελληνική Αστυνομία παρουσίασε και τη νέα της σελίδας στο Instagram μέσα από την οποία θα ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με τις δράσεις της.

  • 30/12/2021

Με έναν πρωτότυπο τρόπο, τουλάχιστον σε σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, θέλησε η Ελληνική Αστυνομία να ευχηθεί στους πολίτες για τις εορταστικές ημέρες που διανύουμε. Τα νέα οχήματα που εντάχθηκαν στον στόλο της τους προηγούμενους μήνες παρατάχθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο και τα φώτα τους άρχισαν να αναβοσβήνουν σε χριστουγεννιάτικο ρυθμό.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο video που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα της ΕΛ.ΑΣ. έχει το ηλεκτρικό Citroen Ami  το οποίο έχει μπει και στις υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος, ως ένα πρώτο βήμα στην προσπάθεια που γίνεται προς τον εξηλεκτρισμό των οχημάτων τους.

Παράλληλα με το συγκεκριμένο εορταστικό video εγκαινιάστηκε ο επίσημος λογαριασμός της ΕΛ.ΑΣ. στο Instagram μέσα από τον οποίο η υπηρεσία στοχεύει στην ενίσχυση την ηλεκτρονικής της παρουσίας και στην βελτίωση του διαμοιρασμού των πληροφοριών που αφορούν τις δράσεις και το έργο της.