Τα Skoda αποκτούν νέες infotainment τεχνολογίες


Η ΤΣΕΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ KAROQ, KODIAQ ΚΑΙ SUPERB.

  • 29/6/2020

Τα συστήματα πολυμέσων και οι τεχνολογίες συνδεσιμότητας που υποστηρίζουν είναι πλέον ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία σε κάθε σύγχρονο αυτοκίνητο. H Skoda έρχεται να ανακοινώσει τη νέα τρίτη γενιά infotainment του VW Group που θα περάσει στα Superb, Karoq και Kodiaq.

H συγκεκριμένη αναβάθμιση περιλαμβάνει την υποστήριξη της ψηφιακής βοηθού Laura, το διαδικτυακό ραδιόφωνο και την ασύρματη υπηρεσία SmartLink. Ταυτόχρονα η Laura μπορεί να κατανοεί έως 15 ώρες και να μιλά άπταιστα έξι από αυτές (αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά και φυσικά τσέχικα).

Σημαντική είναι η προσθήκη νέων θυρών USB-C στην θέση των USB-A για ταχύτερη φόρτιση και μεταφορά δεδομένων. Επίσης, υπάρχει μια προαιρετική θύρα και πίσω από τον καθρέπτη οπισθοπορείας.

Μια ενσωματωμένη κάρτα SIM όλα τα συστήματα infotainment (εκτός των βασικών με οθόνη 6,5’’) έχουν μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο. Το κορυφαίο σύστημα Columbus έχει πλέον μεγαλύτερη οθόνη 9,2’’ αντί για 8’’, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλο εύρος εξατομίκευσης των ρυθμίσεων.