Τα top-5 της Porsche 919 Hybrid Evo (video)


Στο νέο της βίντεο η γερμανική εταιρία επισημαίνει τα πέντε κορυφαία σημεία του «ταχύτερου αγωνιστικού πίστας στον πλανήτη».

  • 17/1/2019

Η 919 Hybrid Evo έχει αποδειχθεί στην Spa ταχύτερη ακόμη και από το μονοθέσιο F1 του Lewis Hamilton σημειώνοντας μέση ωριαία ταχύτητα στα 245,61 km/h όταν η μέγιστη φτάνει τα 359 km/h. Στο νέο βίντεο ο τεχνικός διευθυντής της 919 Hybrid Evo μας μιλά για τα μυστικά του αυτοκινήτου συζητώντας παράλληλα με τους Timo Bernhard (οδηγός Porsche) και τον Neel Jani (που έκανε το ρεκόρ στο Spa).

Αρχικά η συζήτηση εστιάζει στην ανάρτηση με τα νέα ψαλίδια με τους νέους υδραυλικούς συνδέσμους που διασφαλίζουν βέλτιστη πρόσφυση των τροχών. Στη συνέχεια γίνεται λόγος για τα ελαστικά της Michelin, για την βελτίωση της αεροδυναμικής, για τα brake-by-wire φρένα, για το σύστημα διεύθυνσης.

Στο Nürburgring η 919 Evo έχει φτάσει τα 369 km/h χάρη και στην μελετημένη της αεροδυναμική για βέλτιστο downforce. Φυσικά στην πρώτη θέση των highlights βρίσκεται ο V4 κινητήρας των 720 PS που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα των 440 PS για μέγιστη συνδυασμένη ισχύ στα 1.160 PS. Για περισσότερα, απλά απολαύστε το παρακάτω βίντεο.