Teaser για το νέο Mazda BT-50


Το νέο pickup της Mazda θα παρουσιαστεί επίσημη την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: MAZDA
  • 11/6/2020

Μετά την συνεργασία της Ford με την VW το νέο Mazda BT-50 δεν θα βασίζεται στο Ranger, αλλά στο D-Max της Isuzu. Και οι Ιάπωνες μας δίνουν ένα teaser στοιχείο με μια σκοτεινή εικόνα από την οποία δεν διακρίνονται και πολλά πέρα του ότι πρόκειται για μια διπλοκάμπινη έκδοση. Πάντως το μπροστινό μέρος αναμένεται να έχει μια δυναμική εμφάνιση όπως έχουμε δει στα πιο πρόσφατα pickup.

Στο εσωτερικό αναμένεται να δούμε τις ανέσεις και τα κομφόρ που έχει ένα επιβατικό μοντέλο. Και αν κρίνουμε από το νέο D-Max τότε ο πίνακας οργάνων θα έχει μια ψηφιακή οθόνη 4,2 ιντσών στο ρόλο του trip computer ενώ στο μέσο της κεντρικής κονσόλας θα βρίσκεται μια μεγάλη οθόνη αφής που θα υποστηρίζει πλήρη συνδεσιμότητα με smartphone.

Σχετικά με τους κινητήρες θα αποτελούσε έκπληξη αν κάτω από το καπό δεν συναντούσαμε τους diesel του D-Max (το μοντέλο που βλέπετε παραπάνω). Δηλαδή τον μικρότερο χωρητικότητας 1,9 lt με ισχύ 150 PS και ροπή 350 Nm και τον 3,0 lt με τους 190 PS και τα 450 Nm. Επίσης θα υπάρχει αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και εξελιγμένη τετρακίνηση.