Τι άλλο θα δούμε! Αδέλφια μετέτρεψαν ένα Suzuki σε ελικόπτερο για να το νοικιάζουν σε γάμους! (video)


Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, η DIY κατασκευή μοιάζει αρκετά επικίνδυνη για να κυκλοφορήσει στους δρόμους. Πώς αντέδρασε η αστυνομία.

  • ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 31/3/2024

Είναι κάποιες φορές που η επικαιρότητα ξεπερνά κάθε όριο της φαντασίας. Τις προηγούμενες ημέρες δύο αδέλφια από το Uttar Pradesh της Ινδίας έγιναν viral για την ιδέα που είχαν να μετατρέψουν ένα Suzuki Wagon R σε αυτοσχέδιο ελικόπτερο, προκειμένου να το νοικιάζουν σε γάμους και να βγάζουν τα προς το ζην.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που κυκλοφόρησε στα social media, η κατασκευή μοιάζει αρκετά πρόχειρη και επικίνδυνη για να κυκλοφορήσει στο δημόσιο οδικό δίκτυο.

Η είδηση όμως ταξίδεψε από άκρη σε άκρη στην Ινδία και αρκετοί περίεργοι έσπευσαν να το δουν από κοντά.

Τα αδέλφια Prajapati έκοψαν το πίσω μέρος του Suzuki και πρόσθεσαν μια μεταλλική προέκταση στο σχήμα ουράς ελικοπτέρου ενώ κάτι αντίστοιχο έκαναν και στην οροφή τοποθετώντας 4 μικρούς έλικες αλλά και ένα μικρό μοτέρ για να τους γυρνάει. Αυτό έγινε για το «εφέ» και μόνο αφού είναι προφανές ότι το αυτοκίνητο-ελικόπτερο δεν μπορεί να πετάξει.

Όπως αναφέρουν ινδικά μέσα ενημέρωσης τα αδέλφια σκόπευαν να το νοικιάζουν έναντι 55 ευρώ περίπου την ημέρα, ενώ οι μετατροπές που έκαναν κόστισαν σχεδόν 3.000 ευρώ.

Όμως, λίγο πριν ολοκληρώσουν την ιδέα τους με το βάψιμο της DIY κατασκευής, η αστυνομία τους εντόπισε και κατέσχεσε το αυτοκίνητο επειδή οι τροποποιήσεις έγιναν χωρίς άδεια και η κυκλοφορία του στους δρόμους θα έβαζε σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια.

Τα αδέλφια, ωστόσο, κατάφεραν να το πάρουν πίσω πληρώνοντας πρόστιμο 22 ευρώ, με την προϋπόθεση να αφαιρέσουν τη μεταλλική ουρά που με κόπο είχαν τοποθετήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην Ινδία το υπερβολικό κορνάρισμα θα καθυστερεί το πράσινο στα φανάρια (video)

H Alfa Romeo των ονείρων μας έρχεται από την Ινδία

Όταν ψάχνεις φθηνό «φανοποιό» - Επισκευάζει αυτοκίνητα με τούβλα και τσιμέντο! (video)