Τι θα παρουσιάσει η Volkswagen μέσα στο 2019; (video)


H γερμανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο που ουσιαστικά προαναγγέλλει τα μοντέλα που θα λανσάρει μέσα στην χρονιά.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 5/2/2019

Το μεγάλο γεγονός για την Volkswagen θα παρουσιασθεί το καλοκαίρι και αυτό δεν είναι άλλο από το νέο Golf. Η πρεμιέρα στο κοινό θα γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τα τέλη του έτους.

Νωρίτερα θα έχει παρουσιαστεί στο σαλόνι της Γενεύης το πολύ ενδιαφέρον T-Cross που χρησιμοποιεί κοινά μηχανικά μέρη με τα Seat Arona, Skoda Kamiq κ.α. Αυτό το μοντέλο τοποθετείται στα μικρά SUV και το περιμένουμε στην χώρα μας την άνοιξη.

Τον προηγούμενο μήνα έκανε πρεμιέρα στο Detroit το ανανεωμένο Passat. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα όμως για μια κατηγορία που φθίνει ίσως το κάμπριο T-Roc να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.

Πριν την αποκάλυψη της 8ης γενιάς Golf θα παρουσιαστεί το Golf GTI TCR που το έχουμε δει ως concept. Με 290 PS και τελική στα 264 km/h αυτό θα είναι το ταχύτερο GTI που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Τέλη 2019 θα παρουσιαστεί το ID Hatch, το πρώτο μοντέλο της σειράς ηλεκτρικών της VW και το πρώτο που θα βασίζεται στην πλατφόρμα MEB. Πιθανότατα θα ονομάζεται Neo και θα έχει αυτονομία στη βασική έκδοση πάνω από 400 km.

Για το τέλος η VW μας δείχνει το αγωνιστικό ID R το οποίο κατέρριψε κάθε ρεκόρ στην περίφημα ανάβαση του Pikes Peak στο Κολοράντο. Επόμενος στόχος για το σούπερ ηλεκτρικό μονοθέσιο είναι να τρελάνει τα χρονόμετρα στην πίστα του Nürburgring. Απλά δείτε το παρακάτω βίντεο...