Τιμή έκπληξη για το Skoda Kamiq


Η τιμή του Skoda Kamiq αποκαλύφθηκε στη Γερμανία και είναι μόλις 600 ευρώ υψηλότερη από εκείνη του Skoda Scala

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 5/7/2019

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει όσους θελήσουν να αποκτήσουν το πολυαναμενόμενο Skoda Kamiq, καθώς η τιμή του δεν πρόκειται να απέχει σημαντικά από εκείνη του άρτι αφιχθέντος στην ελληνική αγορά Skoda Scala.

Διαβάστε ακόμη: Μάθετε τα πάντα για το νέο Skoda Kamiq

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το παράδειγμα της γερμανικής αγοράς, όπου η τιμή του «μικρού» SUV της Skoda απέχει μόλις 600 ευρώ από εκείνη του Scala.

Ειδικότερα, το Skoda Kamiq θα έχει αφετηρία τα 17.950 ευρώ για εκείνες τις εκδόσεις που θα εφοδιάζονται με τον χιλιάρη TSI κινητήρα των 95 ίππων.

Με επιβάρυνση των 1.200 ευρώ μπορεί κανείς να αποκτήσει την έκδοση των 116 ίππων, η οποία εκτός των άλλων συνδυάζεται και με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Την γκάμα του αυτοκινήτου συμπληρώνει για την ώρα ο diesel κινητήρας του 1,6 λίτρου, ωστόσο, σύντομα αναμένεται να προστεθεί και ο τετρακύλινδρος TSI βενζινοκινητήρας των 1.500 κ.εκ.

Σε ό,τι αφορά στην ελληνική αγορά, όπου η διάθεση του Kamiq πρόκειται να ξεκινήσει το τελευταίο τρίμηνο του έτους, μπορεί να ελπίζει κανείς ότι η τιμή του νέου SUV της Skoda θα είναι σημαντικά χαμηλότερη μιας και το Scala στη χώρα μας ξεκινά από τα 14.880 ευρώ.