Την παράτησαν πριν 20 χρόνια - Μια Camaro RS βρίσκει την παλιά της λάμψη (video)


Το αμάξωμα της συγκεκριμένης Chevrolet Camaro RS ήταν καλυμμένο με ένα παχύ στρώμα βρύων και μούχλας.

  • ΦΩΤΟ: WD DETAILING
  • 7/4/2024

Η Chevrolet Camaro είναι ένα από τα πιο εμβληματικά muscle cars όλων των εποχών, αλλά κι ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα της αμερικανικής κουλτούρας αυτοκινήτων. Θα έλεγε κανείς ότι είναι ιεροσυλία, να υπάρχουν παραδείγματά της, που έχουν παρατηθεί από τους ιδιοκτήτες τους για χρόνια, μαζεύοντας σκόνη και βρωμιά.

Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί η μονάδα που βρήκε η ομάδα του καναλιού WD Detailing στην αυλή ενός σπιτιού στο Σινσινάτι των ΗΠΑ. Πρόκειται για μία Camaro RS του 1992, την οποία ο ιδιοκτήτης της σταμάτησε να οδηγεί πριν περίπου δύο δεκαετίες, εξαιτίας κάποιων νομικών θεμάτων.

Η εικόνα που αντίκρυσαν οι ειδικοί είναι πραγματικά αποκαρδιωτική. Το λευκό και κόκκινο livery του οχήματος, εμπνευσμένο από τα αγωνιστικά, ήταν καλυμμένο με μούχλα και βρύα, κάνοντας το αμάξωμα να μοιάζει περισσότερο πράσινο, παρά άσπρο. Οι τροχοί ήταν θαμμένοι στο χώμα μέχρι ένα σημείο, ενώ ακόμη και μέρος των ζαντών είχε θαφτεί στο έδαφος.

Στο εσωτερικό, την ομάδα της WD Detailing υποδέχτηκε η μυρωδιά της μούχλας και της κλεισούρας. Κάτι απολύτως λογικό, αφού η μούχλα στα υφάσματα της καμπίνας είναι ένα φαινόμενο με το οποίο οι Αμερικανοί έρχονται πολύ συχνά αντιμέτωποι.

Ωστόσο, μετά από ένα πολύ καλό καθάρισμα του εξωτερικού και του σαλονιού, η Chevy Camaro RS κατάφερε να βρει ένα μέρος από την πρότερη λάμψη της.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε μία παρατημένη Ford Mustang 1ης γενιάς να «ζωντανεύει» μετά από 18 χρόνια (video)

Ένα σπάνιο Mitsubishi Starion πλένεται για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια (video)

Αυτό το παρατημένο Seat Ibiza «ζωντανεύει» ξανά μετά από 10 χρόνια (video)