Μια εγκαταλελειμμένη Mercedes SL πλένεται για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια (video)


Κάτω από τους τόνους βρωμιάς, σκόνης και μούχλας, κρύβεται μία πανέμορφη Mercedes 450SL που έμεινε κρυμμένη στο γκαράζ του ιδιοκτήτη της για περισσότερο από δύο δεκαετίες.

  • ΦΩΤΟ: WD Detailing - YouTube
  • 10/3/2024

Αυτή η κάμπριο Mercedes-Benz 450SL βρισκόταν παρατημένη σε μία αποθήκη τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Ωστόσο, χάρη στην ομάδα του WD Detailing, πρόκειται να της δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του οχήματος προσκάλεσε τους ειδικούς να βοηθήσουν με την αποκατάστασή του. Εκείνοι το αφαίρεσαν από το γκαράζ που πέρασε τα τελευταία 20 χρόνια, συλλέγοντας σκόνη και μούχλα. Μετέφεραν την SL στις εγκαταστάσεις τους, όπου αποκαλύφθηκε σε πόσο κακή κατάσταση βρισκόταν το αμάξωμά της.

Μετά το πρώτο πλύσιμο, η βαφή συνέχισε να είναι καλυμμένη με μία παχιά στρώση βρωμιάς, η οποία χρειάστηκε αρκετό τρίψιμο για να φύγει. Ακόμη κι αφού ολοκληρώθηκε το ενδελεχές καθάρισμα, η ομάδα της WD Detailing βρήκε κάποια ίχνη πίσσας κάτω από το καπό.

Περνώντας στο εσωτερικό, η κατάσταση ήταν αρκετά καλύτερη. Πέρα από τη βρωμιά που είχε συσσωρευτεί, δεν υπήρχαν μεγάλες μουχλιασμένες επιφάνειες ή φωλιές ποντικών ή άλλων μικρών ζώων, όπως συνηθίζεται σε οχήματα που έχουν αφεθεί στο έλεος της φύσης και του χρόνο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρόλο που ο κινητήρας V8 της Mercedes 450SL φαίνεται να έχει παραμείνει ακέραιος, χωρίς να λείπει κάποιο μέρος ή εξάρτημά του, η WD Detailing δεν έκανε καμία απόπειρα να βάλει μπρος το μοντέλο. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι με την απαραίτητη φροντίδα κι επισκευές, το συγκεκριμένο όχημα θα μπορέσει να επιστρέψει στον δρόμο, όπου του αξίζει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένα σπάνιο Mitsubishi Starion πλένεται για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια (video)

Αυτό το παρατημένο Seat Ibiza «ζωντανεύει» ξανά μετά από 10 χρόνια (video)

Σκαραβαίος πλένεται για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια και βρίσκει την παλιά του λάμψη (video)