Το αυτοκινούμενο VW Caddy Beach αλλάζει και θα ονομάζεται Mini Camper


Η νέα γενιά του Caddy θα έχει τη δική της έκδοση αυτοκινούμενου που θα ενσωματώνει αρκετές έξυπνες λύσεις.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: VW
  • 3/8/2020

Η έκδοση αυτοκινούμενου του Caddy δεν είναι καινούργια, μιας και υπάρχει στη γκάμα από το 2005 και τοποθετείται κάτω από τα πιο μεγάλα California και Grand California προσφέροντας δυνατότητες διανυκτέρευσης με κάποιες ανέσεις στην ύπαιθρο για μερικές μέρες.

Από το Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμη η ριζικά ανανεωμένη του έκδοση, η οποία δεν θα λέγεται πλέον Caddy Beach αλλά Mini Camper και θα βασίζεται στη νέα γενιά του Caddy.

Όπως και τα μεγαλύτερα αυτοκινούμενα θα έχει ένα κρεβάτι μήκους σχεδόν 2,0 μέτρων με βελτιωμένο στρώμα για ακόμα καλύτερη ποιότητα ύπνου. Μάλιστα αν ξαπλώσει κανείς σε αυτό θα μπορεί να παρατηρεί και τα άστρα μέσω της ηλιοροφής των 1,4 τετραγωνικών μέτρων, το κρύσταλλο της οποίας, όπως και αυτό των παραθύρων μπορεί να σκουραίνει κατά βούληση.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τις ειδικές καρέκλες και το τραπέζι που υπάρχουν και στα California, ενώ υπάρχει και η πρακτική επέκταση του διαθέσιμου χώρου, που προσαρμόζεται στην ανοιχτή πέμπτη πόρτα όταν το Mini Camper θα είναι σταθμευμένο.

Παράλληλα θα αναβαθμιστεί και ο εξοπλισμός ασφαλείας, ο οποίος μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και το Travel Assist, το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης της μάρκας.

Η γκάμα θα περιλαμβάνει τους κινητήρες diesel της Volkswagen με απόδοση από 75 έως 122 PS καθώς και τον 1.0 TSI των 116 PS.