Το είδαμε και αυτό... Αεροπλάνο τράκαρε με ένα Hyundai! (video)


Ο ανυποψίαστος οδηγός είδε ξαφνικά το αεροπλάνο να καρφώνεται με δύναμη στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: WFAA - YouTube
  • 16/11/2023

Ο οδηγός ενός Hyundai Sonata στο McKinney του Τέξας τα είδε... κυριολεκτικά όλα, όταν αεροπλάνο προσέκρουσε πάνω στο όχημά του. Το ατύχημα έγινε το περασμένο Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, έξω από το αεροδρόμιο Aero County, όταν το αεροπλάνο έχασε το σημείο προσγείωσης, ξέφυγε από τα όρια του διαδρόμου, πέρασε πάνω από τον φράχτη και βγήκε στον δρόμο έξω από τον χώρο του αεροδρομίου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής η οποία δε χρειάστηκε όμως να επέμβει για τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Τόσο ο πιλότος του αεροπλάνου, όσο κι οι επιβάτες του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, όμως ο οδηγός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, φέροντας ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με τον πιλότο, το σύστημα ανάστροφης ώσης (reverse thrust) του αεροπλάνου, το οποίο ενεργοποιείται μόλις οι τροχοί πατήσουν στον διάδρομο, δε λειτούργησε, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να σταματήσει εγκαίρως. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο πιλότος χειρίστηκε τον συγκεκριμένο τύπο αεροπλάνου (LX7).

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το ατύχημα προκλήθηκε εξαιτίας τεχνικού προβλήματος στα φρένα, όμως η πραγματική αιτία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη. Το WFAA αποκαλύπτει ότι η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκ! Προσπάθησε να ξεφύγει από την αστυνομία και έκοψε το αυτοκίνητο στα δύο! (video)

Μη σου τύχει να κάνεις μαθήματα οδήγησης με τέτοιο δάσκαλο! (video)

Αυτή η Ford Mustang παραβίασε 'stop' και βρέθηκε μέσα σε ένα σπίτι (video)