Το εσωτερικό του νέου VW Golf θα είναι πρωτοποριακό


Η VW βάζει πολύ υψηλούς στόχους σε ότι αφορά τα ψηφιακό χαρακτηριστικά και τον αντίστοιχο εξοπλισμό του Golf της 8ης γενιάς.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 25/6/2019

Η αποκάλυψη της νέας, 8ης κατά σειρά γενιάς του πλέον δημοφιλούς μοντέλου της VW, του Golf έρχεται όλο και πιο κοντά και ήδη οι δοκιμές στο δρόμο γίνονται σχεδόν χωρίς καθόλου ή με ελάχιστο καμουφλάζ. 

Αυτό ναι μεν είναι κάτι το ασυνήθιστο αλλά από την άλλη οι βασικές γραμμές και το γενικό στυλ θα συνεχίζει ως είχε σύμφωνα και με την προσφιλή συνήθεια της γερμανικής εταιρείας. Ένας επιπλέον λόγος για το ότι στη VW δεν θέλουν να κρυφτούν είναι ότι οι μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την τρέχουσα, 7η γενιά θα υπάρχουν στο εσωτερικό ου νέου Golf. Και αυτό γιατί ο στόχος είναι να είναι το πιο διασυνδεδεμένο μοντέλο της κατηγορίας του, με ένα νέο και πάντα online σύστημα infotainment που θα έχει και τη δυνατότητα ασύρματων -over the air- αναβαθμίσεων. 

Ο πίνακας οργάνων του νέου Golf θα έχει έναν minimal σχεδιασμό με ελάχιστους διακόπτες. Θα είναι στάνταρ ψηφιακός σε όλες τις εκδόσεις και θα συνδυάζεται με μια μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment. 

Η βάση της νέας γενιάς του γερμανικού best seller θα είναι το μεταβλητό πλαίσιο MQB του ομίλου, ενώ ο σκοπός των μηχανικών τα εταιρείας είναι να παρέχει τους καλύτερους χώρους και να είναι το πιο ποιοτικό της κατηγορίας.