Το Hyundai Elantra αγρίεψε και εντυπωσιάζει


ΤΗ ΣΕΙΡΑ N LINE ΤΟΥ ΝΕΟΥ ELANTRA ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η HYUNDAI ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΓΚΑΜΑΣ ΤΗΣ.

  • 8/7/2020

Μετά τα Hyundai i30 κα i10 σειρά έχει το νέο Elantra να υποδεχθεί στην γκάμα του τις εκδόσεις N Line, υιοθετώντας ένα δυναμικότερο προφίλ.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια εξοπλιστική γραμμή η οποία μεταβάλλει το παρουσιαστικό του αυτοκινήτου, ενσωματώνοντας σε αυτό στοιχεία που συνήθως συναντά κανείς σε εκδόσεις υψηλών επιδόσεων.

Οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στο ρύγχος του αμαξώματος, οι ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, τα μεγαλύτερα σε διαστάσεις δισκόφρενα, ο αεροδυναμικός διαχύτης και η διπλή απόληξη της εξάτμισης είναι μερικές από τις εξοπλιστικές αναβαθμίσεις που αναλαμβάνουν να τονώσουν την αυτοπεποίθηση του κορεατικού sedan.

Σε αντίθεση, βέβαια, με το αναβαθμισμένο προφίλ του Elantra N Line, τα κρισιμότερα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου προέρχονται από τις «πολιτικές» εκδόσεις, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων ο οποίος με τη βοήθεια ενός υπερσυμπιεστή αποδίδει 201 ίππους.

Ο εν λόγω κινητήρας συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ωστόσο, προαιρετικά μπορεί να επιλέξει κανείς και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί η πρόθεση των Κορεατών να παρέμβουν στο setup των αναρτήσεων, θεωρείται δεδομένη η παραμετροποίηση των ρυθμίσεών τους.

Διαβάστε επίσης:

Το νέο Hyundai Tucson αλλάζει επίπεδο και εντυπωσιάζει