Το ηλεκτροκίνητο SUV της Porsche παίρνει μορφή


H Porsche επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την Macan να αντικαθίσταται από μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση και μολύβια των απανταχού σχεδιαστών έχουν ήδη πάρει φωτιά.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: EVGENY TKACHEV
  • 16/10/2019

Η ημέρα που η μέχρι σήμερα γνωστή Porsche Macan πρόκειται να αντικατασταθεί δεν είναι μακριά. Προσφάτως, μάλιστα, η γερμανική φίρμα επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τον διάδοχο του πολυτελούς SUV να αποτελεί μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση στα πρότυπα της Taycan.

Η είδηση αυτή ήταν αρκετή ώστε οι ανά τον κόσμο σχεδιαστές να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για το υπό εξέλιξη SUV της Porsche. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ρώσος Evgeny Tkachev, τα σκίτσα του οποίου επιχειρούν να αποτυπώσουν το σχεδιαστικό μέλλον ενός συμπαγών διαστάσεων SUV.

Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες θέλουν τον ηλεκτροκίνητο αντικαταστάτη της Macan να αποκαλύπτεται το 2021 και τις συμβατικές εκδόσεις του αυτοκινήτου να διατηρούνται στη γραμμή παραγωγής έως και το 2023.

Στην περίπτωση, πάντως, που το σχεδιαστικό όραμα του Evgeny Tkachev βγει αληθινό, το ηλεκτροκίνητο μέλλον των SUV φαντάζει άκρως ενδιαφέρον και συναρπαστικό, ανάλογο με εκείνο της Taycan που λίαν συντόμως πρόκειται να αποκτήσει και crossover έκδοση.