Το ξενοδοχείο «όνειρο» των petrolheads - Μαζί με την κράτηση δώρο ένας γύρος με Toyota Supra


Κάντε check-in και καθίστε αναπαυτικά πίσω από το τιμόνι του ιαπωνικού μοντέλου. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: FUJI SPEEDWAY HOTEL, TOYOTA PRESS USA
  • 31/1/2024

Η Toyota φέρνει το εμβληματικό Supra πιο κοντά στο κοινό, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις της πίστας του Fuji.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου θα μπορούν πλέον να οδηγήσουν το GR Supra του 2020 που έχει βελτιωθεί από την TOM's κι έχει εξοπλιστεί με αυτόματο κιβώτιο, ή το μοντέλο του 2022 με το μηχανικό κιβώτιο και η παροχή θα «ξεκλειδώνεται» με την κράτηση μιας σουίτας ή της βίλας στο Fuji Speedway Hotel.

Κάθε μέρα από τις 15 Ιανουαρίου έως και τις 30 Ιουνίου του ερχόμενου έτους θα πραγματοποιούνται πέντε μονόωρες περίοδοι, όπου οι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν test drive το μοντέλο της επιλογής τους στους δρόμους γύρω από την πίστα, όχι όμως μέσα σε αυτή.

GR Supra
GR Supra
A80 Supra
A80 Supra
1985 Celica XX 2000GT
1985 Celica XX 2000GT

Εκτός αυτού, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θα οργανώσει μια ακόμη εκδήλωση σε συνεργασία με το Fuji Speedway Hotel, αυτή τη φορά δίνοντας την ευκαιρία στους fans της να οδηγήσουν παλαιότερες εκδόσεις και γενιές του θρυλικού Supra.

Το Supra Winter Festival θα γίνει στις 21-22 Ιανουαρίου, προσφέροντας στους οδηγούς την εμπειρία των 1992 Supra 2.5GT Twin Turbo Aerotop, A80 Supra αλλά και της Celica XX 2000GT του 1985. Κατά τη διάρκεια του διήμερου event, οι δρόμοι γύρω από το ξενοδοχείο θα φιλοξενήσουν τα θρυλικά οχήματα, πίσω από το τιμόνι των οποίων, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να περάσουν συνολικά μισή ώρα έκαστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η νέα, ειδική έκδοση της Toyota GR Supra GT4 προκαλεί εγκεφαλικά (photos)

Η Toyota GR Supra «αγριεύει» ακόμα περισσότερο με την «καυτή» έκδοση GRMN (photos)

Η Toyota Supra GRMN έρχεται με το... βλέμμα στραμμένο στην BMW M4 CSL