To Lynk & Co 03 Cyan Concept έχει 528 άλογα


Το πρωτότυπο της Lynk & Co θα μπορούσε να είναι η πολιτική έκδοση του αγωνιστικού του WTCC της κινεζικής εταιρείας.

  • 14/3/2019

Με την αλλαγή του χαρακτήρα της Polestar, η οποία πλέον είναι η υπο-μάρκα της Volvo που ασχολείται αποκλειστικά με τον εξηλεκτρισμό και την ηλεκτροκίνηση και όχι με τους αγώνες όπως στο παρελθόν, προέκυψε χώρος για την εμπλοκή της Lynk & Co στα αγωνιστικά δρώμενα. Η οποία από φέτος θα δηλώνει το παρόν στο WTCC με την Cyan Racinγ η οποία θα μετέχει με ένα Lynk & Co 03.

Το οποίο μπορεί να έχει και μια έκδοση δρόμου σαν και αυτή των φωτογραφιών μας που παρουσιάστηκε υπό τη μορφή του πρωτοτύπου Lynk & Co 03 Cyan Concept, που στην πορεία μπορεί να καταλήξει και σε μοντέλο παραγωγής.

Το Lynk & Co 03 Cyan Concept κινείται από έναν τετρακύλινδρο turbo βενζίνης 2.000 κυβικών ο οποίος αποδίδει 528 PS και 504 Nm. Μέσω ενός σειριακού κιβωτίου με ενσωματωμένο ελεγχόμενο διαφορικό όλη η ροπή καταλήγει στους εμπρός τροχούς. Από πλευράς επιδόσεων σημειώστε 0-100 km/h σε 4,4 sec, ένα 0-200 km/h σε 10,0 sec και τελική ταχύτητα 310 km/h.

Οι πολύ καλές επιδόσεις συνδυάζονται και με μια ιδιαίτερα επιθετική εμφάνιση με μεγάλα αεροδυναμικά βοηθήματα, τονισμένα φτερά με ανοίγματα εξαερισμού και θηριώδεις ζάντες 20 ιντσών με ελαστικά της διάστασης 285/30.