To νέο Cupra Leon αποκαλύπτεται


H Cupra δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του καινούργιου Leon που θα φέρει το σήμα της και η εικόνα του εντυπωσιάζει.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 11/2/2020

Η επίσημη παρουσίαση του καινούργιου Cupra Leon έχει προγραμματιστεί για τις 20 Φεβρουαρίου, ωστόσο η ισπανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη φωτογραφία του νέου σπορ μοντέλου της. Σε αυτή, αποκαλύπτεται η σχεδίαση του εμπρός μέρους του οχήματος, με την αδρή σχεδίαση της μάσκας και του εμπρός προφυλακτήρα, μια διαμόρφωση που τονίζει τον αισθητικό δυναμισμό που πρέπει να έχει το μοντέλο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το Cupra Leon θα διατίθεται τόσο σε hatchback όσο και σε Sportstourer έκδοση (station wagon) και θα διαθέτει υβριδικής διάταξης κινητήρα ο οποίος θα ενισχύει τόσο τις επιδόσεις του όσο και την οικονομία καυσίμου. Επίσης, θα συμβάλλει και στη μειωμένη εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα. 

Ο κ. Wayne Griffiths, Διευθύνων Σύμβουλος της Cupra, δήλωσε σχετικά: «Η προηγούμενη “γενιά” του Leon Cupra ήταν εμπορική επιτυχία, καθώς πούλησε περίπου 44.000 μονάδες. Με την παρουσίαση του καινούργιου Cupra Leon, θα ενισχύσουμε τη μάρκα της Cupra, δίνοντας νέα ταυτότητα σε ένα πολύ εμβληματικό αυτοκίνητο. Το νέο Cupra Leon είναι “ο βασιλιάς των λεόντων”». Η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου θα συμπέσει με τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων της «Cupra Garage».