Το νέο Ford Ranger αλλάζει επίπεδο


H Ford εξελίσσει το καινούργιο Ranger το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί προς το τέλος της χρονιάς.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: CAR AND DRIVER ΗΠΑ.
  • 12/1/2021

Στις φωτογραφίες βλέπουμε το καμουφλαρισμένο νέο Ford Ranger το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση εξέλιξής του. Η εταιρεία αποφάσισε να ανανεώσει τα pickup μοντέλα της σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο, καθώς κάνει το ίδιο τόσο για το F-150 όσο και για το καινούργιο Maverick.

Σκοπός της είναι να τα εκσυγχρονίσει και να τα εφοδιάζει με πιο οικονομικούς σε κατανάλωση κινητήρες και πλουσιότερο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης για τους επιβάτες.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, το καινούργιο Ranger αναμένεται να παρουσιαστεί μετά το καλοκαίρι, προς το τέλος της χρονιάς ή στις αρχές του 2022 το αργότερο.

Στις «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες, η μάσκα του φαίνεται πιο τετραγωνισμένη, ενώ οι διαστάσεις του παραπέμπουν από αυτές του παρόντος μοντέλου.

Εμπρός, υπάρχουν LED φώτα ημέρας σε ημικυκλικό σχήμα, ενώ τα πίσω διακρίνονται να είναι πιο λεπτά, συγκριτικά. Το επίπεδο εξοπλισμού τού νέου Ranger θα είναι καλύτερο και σύμφωνο με όσα ακολουθεί η Ford για τα επιβατικά μοντέλα της.

Έτσι, θα διαθέτει το σύστημα ενημερωδιασκέδασης «Sync 4» και μεγαλύτερη οθόνη αφής στην κονσόλα. Τέλος, το καινούργιο Ranger θα διατίθεται και στην έκδοση Raptor, η οποία διακρίνεται για την ανάρτησή της και την ικανότητα κίνησης του αυτοκινήτου εκτός δρόμου.

Διαβάστε, επίσης: Πόσα τροχόσπιτα μπορεί να τραβήξει το νέο Ford Ranger; (Video).