Το νέο Honda Jazz αποκαλύπτεται


Με μια –ακόμα- αινιγματική φωτογραφία προαναγγέλλει η Honda την άφιξη του νέου Jazz, η παγκόσμια πρεμιέρα του οποίο είναι προγραμματισμένη για τις 23 Οκτωβρίου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 16/10/2019

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην πλήρη αποκάλυψή του βρίσκεται το νέο Honda Jazz, με την ιαπωνική φίρμα να δίνει στο φως της δημοσιότητας μια νέα, αινιγματική φωτογραφία του δημοφιλούς supermini.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Honda Jazz είναι προγραμματισμένη για τις 23 Οκτωβρίου, την ημέρα δηλαδή που θα ανοίξει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Εκεί φυσικά θα παρουσιαστεί η ιαπωνικής εκδοχή του αυτοκινήτου (βλέπε Fit) ωστόσο σύντομα το νέο Jazz θα βρεθεί και στη γηραιά ήπειρο και ειδικότερα στο Άμστερνταμ με σκοπό να πραγματοποιήσει και την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα.

Η νέα γενιά του ιαπωνικού supermini θα επαναφέρει την υβριδική τεχνολογία στην γκάμα του, αποτελώντας τον βασικό του ανταγωνιστή του επίσης νέου Toyota Yaris.

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι αν το νέο Honda Jazz θα «φορέσει» και τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης του 1,0 λίτρου που μέχρι και σήμερα συναντάμε στα HR-V και Civic, πετώντας το γάντι στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό που αρέσκεται σε τέτοιου είδους υλοποιήσεις.