To νέο Hyundai Santa Fe με το οπλοστάσιο της N Performance


Με εξοπλιστικά στοιχεία από το οπλοστάσιο της N Performance θα εξοπλίζεται το νέο Hyundai Santa Fe υιοθετώντας με αυτόν τον τρόπο ένα δυναμικότερο προφίλ.

  • 27/7/2020

Έναν ακόμα τρόπο ώστε να εξασφαλίσει τις απαραίτητες αποστάσεις από τη σημερινή του γενιά θα προσφέρει το νέο Hyundai Santa Fe αποκτώντας πρόσβαση στο οπλοστάσιο της N Performance.

Σε αντίθεση με τo Elantra και το Veloster, το Santa Fe δεν θα προσφέρει στην γκάμα του έκδοση με τα διακριτικά N Line, ωστόσο, θα εξοπλίζεται έστω και προαιρετικά με αρκετά στοιχεία της συγκεκριμένης γραμμής εξοπλισμού.

Οι πρώτες εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναδεικνύουν τη διαφορετικότητα στον προσανατολισμό του κορεατικού SUV, όπως άλλωστε και εκείνα τα εξοπλιστικάχαρακτηριστικά που θα κληθούν να κάνουν τη διαφορά.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των ζαντών αλουμινίου, μεγέθους 21 ιντσών, ο αεροδυναμικόςδιαχύτης και οι δύο διπλές απολήξεις των εξατμίσεων.

Επιλογές αναβάθμισης θα προσφέρει και το εσωτερικό και ειδικότερα οι επενδύσεις των καθισμάτων και του ταμπλό.

Το πιθανότερο είναι ότι τα συγκεκριμένα εξοπλιστικά στοιχεία δεν θα συνοδεύονται από κάποια αναβάθμιση στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, οι κορυφαίες εκδόσεις του οποίου θα υποστηρίζουν και με το παραπάνω τον δυναμικότερο προσανατολισμό.