To νέο σχεδιαστικό πρόσωπο της Alfa Romeo Giulia


Το ψηφιακό όραμα ενός Ιταλού σχεδιαστή αποκαλύπτει το νέο σχεδιαστικό πρόσωπο της Alfa Romeo Giulia.

  • 14/11/2019

Ο κύβος ερρίφθη. Η Alfa Romeo Giulia θα αποκτήσει αργά ή γρήγορα διάδοχο δίνοντας συνέχεια στην προσπάθεια που καταβάλλει η μιλανέζικη φίρμα να βρεθεί ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις της κατηγορίας των premium sedan.

 Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα της Alfa Romeo τα οποία δεν περιλαμβάνονται στα μελλοντικά πλάνα του ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών που πρόκειται να δημιουργηθεί από την συγχώνευση του FCA Group με το PSA Group, η Giulia θα συνεχίσει να αποτελεί τη «ναυαρχίδα» της Alfa Romeo.

Η είδηση της… επιβίωσης του ιταλικού sports sedan ήταν αυτή που «όπλισε» το χέρι διαφόρων σχεδιαστών, οι οποίοι θέλησαν να ρίξουν φως στο μέλλον του αυτοκινήτου, σκιαγραφώντας την εικόνα του.

Μια εικόνα που αν μη τι άλλο αφήνει υποσχέσεις, επιτρέποντας στους πιστούς οπαδούς της μιλανέζικης φίρμας να αισιοδοξούν. Μπορεί, λοιπόν, αρκετά από τα στοιχεία σχεδιασμού που συναντάς στη ψηφιακή απεικόνιση της επόμενης γενιάς του αυτοκινήτου να φλερτάρουν με την υπερβολή, δεν απέχουν ωστόσο από το προφίλ ενός κατασκευαστή που σε επίπεδο σχεδιασμού τουλάχιστον συνηθίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα.