Το νέο Volkswagen Caddy έρχεται με το νέο έτος


Ευχάριστα τα νέα για τους επαγγελματίες οι οποίοι αναζητούν ένα πρακτικό και αξιόπιστο «εργαλείο» για τις δουλείες τους.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 23/12/2019

Η Volkswagen έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα από το δημοφιλές της LCV που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020. Όπως μπορούμε να δούμε πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δυναμικό σχήμα με μία εμφατική μάσκα και ένα μεγάλο προφυλακτήρα με τα σχετικά προστατευτικά πλαστικά.

Παρόλο που πρόκειται για μια βαν έκδοση η σχεδιαστική ομάδα δεν στερήθηκε δημιουργικής έμπνευσης. Έτσι, το πίσω μέρος έχει έχε ένα μεγάλο κρύσταλλο με τα φωτιστικά σώματα να μοιάζουν σαν να αγκαλιάζουν την περίμετρο του παραπέμποντας στο όμορφο ντιζάιν του up!.

Όπως και στο νέο Golf, έτσι και στην τέταρτη γενιά του Caddy θα χρησιμοποιηθεί το ταμπλό και το σύστημα πολυμέσων του Mk8 (έστω και στην βασική έκδοση) με πλήρη συνδεσιμότητα σε Apple CarPlay και Android Auto, υποστηρίζοντας παράλληλα και όλες τις επαγγελματικές υπηρεσίες τηλεματικής.

Ανάλογη με του Golf θα είναι και η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνοντας δίλιτρους πετρελαίου με 115 PS και 150 PS. H ισχύς θα περνά στους μπροστινούς τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων ή αυτόματου DSG με επτά.