Το νέο VW Golf R αποκαλύπτεται!


ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ VW GOLF R, ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

  • 12/8/2020

Αν αναρωτιέστε πώς θα μοιάζει το νέο VW Golf R τότε οι νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του γερμανικού hothatch πρόκειται να σας λύσουν κάθε απορία.

Φυσικά δεν είναι πρώτη φορά η κορυφαία έκδοση της 8ης κατά σειρά γενιά του VW Golf εντοπίζεται από τον φωτογραφικό φακό, ωστόσο, ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε μια τόσο ξεκάθαρη εικόνα για τον σχεδιασμό που πρόκειται να ακολουθήσει η έκδοση παραγωγής του γερμανικού hatchback.

Έτσι, λοιπόν, πέρα από τα δύο ζεύγη των εξατμίσεων, τον διακριτικό αεροδυναμικό διαχύτη και το έμβλημα της έκδοσης που συνοδεύει εκείνο του κατασκευαστή, το νέο VW Golf R διακρίνεται για τις νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, στο εσωτερικό των οποίων μπορεί να διακρίνει κανείς τις βαμμένες σε μπλε χρώμα δαγκάνες των δισκόφρενων.

Την ίδια απόχρωση του μπλε συναντά κανείς και σε επιφάνειες του εσωτερικού, όπως το τριάκτινο τιμόνι, ενώ κρίνοντας από την εικόνα του cockpit, ελάχιστα στοιχεία θα μείνουν εκτός από τον μακροσκελέστατο κατάλογο του βασικού εξοπλισμού.

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρα, αν και για την ώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι προδιαγραφές του αυτοκινήτου, θα αποτελέσει μια πρώτου μεγέθους έκπληξης αν το νέο VW Golf R δεν θα εφοδιαστεί με τον δίλιτρο-υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 310 ίππων καθώς και με τον συνδυασμό επτατάχυτου DSG-ηλεκτρονικά ελεγχόμενης τετρακίνησης.

Περισσότερα, ωστόσο, αναμένεται να ανακοινωθούν στην επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Οδηγούμε τη νέα γενιά του θρυλικού VW Golf GTI