To πιο γρήγορο Audi RS6 Avant των 1.000 PS (video)


Δύο βελτιωτικοί οίκοι από την Καλιφόρνια έκατσαν στο ίδιο τραπέζι και μέσα από τη συνεργασία τους προέκυψε, σύμφωνα με τους ίδιους, το πιο γρήγορο Audi RS6 Avant στον κόσμο. Δείτε το video.

  • 3/12/2021

Αποτελεί γεγονός πως για τους λάτρεις των βελτιώσεων ένα αυτοκίνητο όπως το Audi RS6 Avant  προσφέρει… πεδίον δόξης λαμπρόν. Βγαίνοντας από την γραμμή παραγωγής το γερμανικό station wagon φέρει έναν V8 κινητήρα 4.0 L με διπλό turbo, που αποδίδει 592 ίππους και 800 Nm ροπής. Αριθμοί που το κατατάσσουν ως ένα από τα γρηγορότερα οικογενειακά αυτοκίνητα.

Σε ένα από τα τελευταία video που ανέβηκε στο κανάλι του Auditography στο YouTube παρουσιάζεται ένα Audi RS6 Avant που διαφέρει αρκετά με όλα αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Δύο βελτιωτικοί οίκοι με έδρα την Καλιφόρνια και… αδυναμία στα γερμανικής προέλευσης μοντέλα, ο Pacific German και ο VF Engineering συνεργάστηκαν και παρουσίασαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν λάτρη των βελτιώσεων ασυγκίνητο.

Μεταξύ άλλων το βελτιωμένο station wagon έχει δεχτεί νέο turbo, νέα intecooler, νέο σύστημα εξάτμισης Akrapovic και νέα χαρτογράφηση εγκεφάλου. Όλα αυτά έχουν, σύμφωνα με τους tuners, αποδώσει 1.000 PS, 1.050 Nm ροπής, τελική ταχύτητα 330 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 2,7 sec, τη ίδια στιγμή που το εργοστασιακό μοντέλο χρειάζεται 3,6 sec.

Από το… βελτιωτικό μενού δεν λείπουν και οι αισθητικές παρεμβάσεις με το RS6 Avant να έχει "φορέσει" το bodykit της Maxton Design, οι ζάντες είναι 22 ιντσών VF με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S, ενώ το σύνολο δένει αρμονικά με ένα σετ αυτοκόλλητα βγαλμένα από τον κόσμο του motosport.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το video….