To πολυτελές plug-in hybrid SUV του Λευτέρη Πετρούνια (photos)


Δείτε με ποιο αυτοκίνητο μετακινείται ο Έλληνας πρωταθλητής, που μας κάνει περήφανους για ακόμα μία φορά με τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στην Αττάλεια.

  • 15/4/2023

Η εικόνα είναι πλέον συνηθισμένη... Ο Λευτέρης Πετρούνιας δηλώνει «παρών» στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις και μας κάνει υπερήφανους με τις σπουδαίες επιδόσεις του. Το πέτυχε για ακόμα μία φορά πριν από μερικές ημέρες όπου συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στην Αττάλεια πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό ο οποίος θα γίνει το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου. Στόχος του είναι φυσικά η κατάκτηση του 7ου διαδοχικού χρυσού μεταλλίου σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Ποιο είναι όμως το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινείται ο Έλληνας πρωταθλητής; Έχοντας αποκτήσει μαζί με τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση, δύο αξιαγάπητα κοριτσάκια, η επιλογή ενός ευρύχωρου SUV ήταν μονόδρομος. Ο Λευτέρης Πετρούνιας εδώ και καιρό αποτελεί πρεσβευτή της Mercedes-Benz Ελλάς, η οποία την 1η Φεβρουαρίου πέρασε και επίσημα στα «χέρια» του ελβετικού ομίλου Emil Frey.

Συνεπώς το SUV που έχει επιλέξει να οδηγεί και από το οποίο ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, είναι μία Mercedes-Benz GLC 300στην έκδοση plug-in hybrid για να απολαμβάνει τα οφέλη που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που στην «καρδιά» του βρίσκεται ένα 2λιτρο diesel μοτέρ των 194 PS και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. Μαζί του συνυπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας με δύναμη 122 PS και η συνδυαστική ισχύ φτάνει τους 306 PS και τα 700 Nm ροπής.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Λευτέρης δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας Πετρούνια που κινείται με αυτοκίνητο που φέρει το τριάκτινο αστέρι. Όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτό που έχει ανέβει στο προφίλ του, την ίδια εταιρεία έχουν... επιλέξει και οι κορούλες του, κάνοντας βόλτες με ένα αυτοκίνητο-παιχνίδι της AMG.

Πηγή-φωτογραφίες: IG/ Eleftherios Petrounias