To πρωτότυπο της Hyundai για τη Φρανκφούρτη


Η Hyundai θα παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη το 45, ένα ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο το οποίο είναι κυρίως μια άσκηση σχεδιασμού και θα προσδιορίσει την νέα αισθητική των μοντέλων της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 22/8/2019

Προς το παρόν, η κορεατική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μόνο μία φωτογραφία από το νέο πρωτότυπό της, το οποίο ονομάζει 45. Σύμφωνα με αυτή, οι σχεδιαστές του εμπνεύστηκαν από το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Hyundai, το Pony, το οποίο παρουσιάστηκε το 1975. Σκοπός τους ήταν να διερευνήσουν πώς μπορεί να μετεξελιχθεί αισθητικά η σχεδιαστική τεχνοτροπία την οποία έχουν υιοθετήσει και οποία ονομάζεται «Sensuous Sportiness».

Στη φωτογραφία, φαίνεται το πίσω μέρος του ηλεκτροκίνητου πρωτότυπου το οποίο έχει γωνιώδες αμάξωμα, διαμορφωμένη αεροτομή στο επάνω μέρος του, φώτα LED και μια οθόνη στο κέντρο του προφυλακτήρα όπου προβάλλεται ο αριθμός-ονομασία του οχήματος. Σε αυτή, θα μπορούν να προβάλλονται και μηνύματα προς τους επερχόμενους οδηγούς. Η Hyundai δεν ανακοίνωσε τίποτε άλλο αναφορικά με τις μπαταρίες, την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα ή τις όποιες επιδόσεις του αυτοκινήτου. Επίσης, δεν αναφέρει οτιδήποτε για τη μορφή που θα έχει το εσωτερικό του.