To SUV της Ferrari αποκαλύπτεται!


Μερικές εικόνες από μία καμουφλαρισμένη τετράθυρη Ferrari μας επιβεβαιώνουν ότι η ιταλική μάρκα προχωρά εντατικά το πρόγραμμα το πρώτου της SUV.

  • KEIMENO: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 1/11/2020

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι μέσα στο 2022 η Ferrari θα παρουσιάσει το πρώτο της SUV, και αυτές οι κατασκοπευτικές εικόνες δείχνουν ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών.

Οι φωτογραφίες αυτές έχουν τραβηχτεί μέσα στο Μαρανέλο, και όπως φαίνεται το αμάξωμα είναι τετράθυρο με πέμπτη πίσω πόρτα ενώ πιθανολογείται ότι για τις δοκιμές χρησιμοποιείται μεγάλο μέρος από την Maserati Levante. Πάντως επειδή είναι ακόμα πρωτότυπο, σε κάθε περίπτωση δεν θα αντιπροσωπεύει και την τελική μορφή του αυτοκινήτου.

Πάντως από την εικόνα μπορούμε να συνάγουμε ορισμένα στοιχεία, όπως για παράδειγμα το μακρύ εμπρός καπό μας επιβεβαιώνει ότι θα έχει τον κινητήρα μπροστά, και μάλιστα ίσως καταφέρει να χωρέσει και ένας V12. 

H παραγωγή της Purosangue αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2022 και θα βρεθεί αντιμέτωπη με όλα τα σπορ SUV επιδόσεων από την Aston Martin, την Lamborgini, την Rolls Royce. Θα είναι μία από τις 15 νέες Ferrari που ανακοινώθηκαν ότι θα παρουσιαστούν μέχρι το 2023. 

Θα έχει την μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος από οποιαδήποτε άλλη Ferrari στην ιστορία, ρυθμιζόμεννη ανάρτηση, κάποιες επαρκείς δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου ενώ μάλλον σίγουρο είναι ότι θα εφοδιάζεται με υβριδικό σύστημα στα πρότυπα της SF90, ίσως αρχικά με μικρότερη ιπποδύναμη.

ΠΗΓΗ: ΑUTOCAR