Τo SUV της Ferrari παίρνει σάρκα και οστά


Με την κωδική ονομασία 175, το υπό εξέλιξη SUV της Ferrari πραγματοποιεί αργά αλλά σταθερά βήματα προς τη γραμμή παραγωγής.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: PHOTOSHOP_AUTO
  • 27/11/2019

To πρόσφατο παράδειγμα της Aston Martin, της Lamborghini και των υπολοίπων ανταγωνιστών της πρόκειται να ακολουθήσει η Ferrari προσθέτοντας στην γκάμα της ένα όχημα ελευθέρου χρόνου.

Πληροφορίες που διαρρέουν από το εσωτερικό της ιταλικής φίρμας αναφέρουν πως οι δοκιμές εξέλιξης του πρώτου SUV στην ιστορία της Ferrari έχουν ήδη ξεκινήσει, με το φιλόδοξο project να επικοινωνείται στους διαδρόμους του εργοστασίου στο Μαρανέλο με την κωδική ονομασία 175.

Πρόκειται για μια τροποποιημένη Ferrari GTC4 Lusso, η οποία εθεάθη πέριξ του εργοστασίου της ιταλικής φίρμας με εμφανώς αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Φήμες θέλουν το πρώτο SUV της Ferrari να ακολουθεί τον σχεδιαστικό δρόμο που πρόσφατα άνοιξε η εκθαμβωτική Roma, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει μια νέα οικογένεια μοντέλων, οι οποία θα απευθύνεται σε υποψήφιους αγοραστές που αναζητούν ένα every day supercar για τις μετακινήσεις τους.