Τo Tesla Cybertruck στο μουσείο Patersen (Video)


Το κοινό έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το Tesla Cybertruck το οποίο εκτίθεται στο Petersen Automotive Museum ως τις 27 Ιουνίου.

  • 21/6/2020

Παρότι το Cybertruck αποτελεί συχνά θέμα του αυτοκινητικού Τύπου, το ευρύ κοινό δεν έχει την ευκαιρία να το δει από κοντά, καθώς δεν υπάρχουν πολλά οχήματα προς επίδειξη. Η Tesla δεν έχει πολλά, καθυστερεί να το βάλει σε διαδικασία παραγωγής και όσα έχει δημιουργήσει επιδεικνύονται σε επιλεγμένες, γνωστές προσωπικότητες για λόγους δημοσιότητας. Ωστόσο, ένα Cybertruck μεταφέρθηκε στο μουσείο αυτοκινήτων Patersen, ένα από τα πιο γνωστά σε όλο τον κόσμο. 

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο θα εκτίθεται εκεί ως τις 20-27 Ιουνίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να το δουν από κοντά. Το Petersen Automotive Museum ιδρύθηκε το 1994 στο Los Angeles από τον Robert Einar Petersen, δημοσιογράφο και εκδότη περιοδικών αυτοκινητικού Τύπου, με σκοπό τη συγκέντρωση σε έναν χώρο και τη διατήρηση στο χρόνο των σημαντικότερων οχημάτων της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και κουλτούρας. Σταδιακά, σε αυτό άρχισαν να περιλαμβάνονται και να εκτίθενται και ιστορικά μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, Παρακάτω μπορούμε να δούμε το βίντεο από το Cybertruck εντός του μουσείου από την πρώτη ημέρα που άρχισε να επιδεικνύεται στο κοινό.