Toyota Hilux 2021: Η πλήρης αποκάλυψη


Το νέο Toyota Hilux αποτελεί γεγονός, μιας και η ιαπωνική φίρμα θέλησε να αποκαλύψει τη νέα γενιά του καταξιωμένου pickup σε συνέχεια των διαρροών που είχαν κατακλίσει το Διαδίκτυο.

  • 4/6/2020

Άμεση ήταν η αντίδραση της Toyota στην εκτεταμένη διαρροή φωτογραφιών στο Διαδίκτυο στις οποίες πρωταγωνιστούσε το νέο Hilux.

Οι Ιάπωνες θέλησαν να βάλουν τέλος στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες μετά την ανεπίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου και την αποκάλυψη των φωτογραφιών που έριχναν φως στις σχεδιαστικές λεπτομέρειές του, δίνοντας στη δημοσιότητα εικόνες και στοιχεία ενός pickup που έχει γράψει τη δική του χρυσή σελίδα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

To νέο Toyota Hilux διακρίνεται για τον σύγχρονο σχεδιασμό του ο οποίος παραπέμπει στις επιβατικές προτάσεις της ιαπωνικής φίρμας και ειδικότερα του RAV4. Το ίδιο θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς και για τον θάλαμο επιβατών, ο οποίος υιοθετεί τις συνήθεις για μια επιβατική πρόταση εξοπλιστικές συνήθειες, όπως το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με την οθόνη αφής των οκτώ ιντσών.

Για την ασιατική αγορά, την κίνηση του νέου Hilux αναλαμβάνει ένας κινητήρας diesel 2,8 λίτρων, απόδοσης 204 ίππων και 500 Nm ροπής, ο οποίος επιτρέπει στο ιαπωνικό pickup να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 10 δευτερόλεπτα.

Μικρότερης ισχύος θα είναι ο πετρελαιοκινητήρας των 2,4 λίτρων ο οποίος θα κληθεί να σηκώσει το βάρος της παρουσίας του αυτοκινήτου στην ευρωπαϊκή αγορά, αποδίδοντας 150 ίππους και 400 Nm ροπής.

Το νέο Toyota Hilux θα προσφέρεται σε δύο τύπους αμαξώματος -Extra Cab και Double Cap- και η διάθεσή του στην Ευρώπη θα ξεκινήσει τον Ιούλιο.