Toyota Land Cruiser ισοπεδώνει μια Chevrolet Camaro (Video)


Τη στιγμή που ένα Toyota Land Cruiser προσκρούει με ταχύτητα στο πίσω τμήμα μιας Chevrolet Camaro κατέγραψε η on board κάμερα ενός διερχόμενου αυτοκινήτου.

  • 16/12/2020

Οι Αμερικανοί δεν φημίζονται γιατί τις οδηγικές ικανότητές τους. Κάτι η απεραντοσύνη των εθνικών οδών, κάτι τα ιδιαίτερα χαμηλά όρια ταχύτητας που καθιστούν σχεδόν υπνωτιστική κάθε προσπάθεια να διανύσεις την απόσταση που χωρίζει τη μία πολιτεία από την άλλη, κάτι το μέγεθος και το είδος των τετράτροχων που ευδοκιμούν στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες κάτω από τις οποίες προκαλούνται ατυχήματα τα οποία θα μπορούσαν με χαρακτηριστική ευκολία να αποφευχθούν.

Σε αυτή την κατηγορία ατυχημάτων ανήκει και η σφοδρή σύγκρουση ενός Toyota Land Cruiser στο πίσω μέρος μιας Chevrolet Camaro η οποία βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς στο video που ακολουθεί, το Toyota Land Cruiser κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε έναν αυτοκινητόδρομο και μάλιστα στις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας με τον οδηγό του να μην έχει αντιληφθεί ότι πλησιάζει στα προπορευόμενα οχήματα.

Αφρενάριστο το Toyota Land Cruiser ισοπεδώνει στην κυριολεξία την Camaro η οποία εκτοξεύεται στη γειτονική λωρίδα κυκλοφορίας και επακολουθεί μια δεύτερη σύγκρουση με ένα φορτηγό.

Μετά και την απαραίτητη αστυνομική έρευνα, αποδείχθηκε ότι ο οδηγός του ιαπωνικού SUV βρισκόταν κάτω από την επήρεια ουσιών και πλέον κατηγορείται μεταξύ άλλων και για τη διακίνηση ναρκωτικών.   

Διαβάστε ακόμα εδώ:

H Jaguar παρουσιάζει το αγωνιστικό του μέλλοντος με 1.900 άλογα!

Η Hennessey παρουσίασε επίσημα το Venom F5 των 1.843 PS (video)