Toyota Supra «ξεδιπλώνει» 2000 ίππους στο δυναμόμετρο (Video)


Ένα απολαυστικό video με μια πανίσχυρη Toyota Supra A80 να μετράει τις δυνάμεις στο δυναμόμετρο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

  • 28/4/2020

Ένα ακόμα απολαυστικό video με πρωταγωνίστρια την τρίτη κατά σειρά γενιά της Toyota Supra κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, υπενθυμίζοντας τον λόγο για το οποίο η θρυλική A80 έχει γράψει τη δική της χρυσή σελίδα στην ιστορία της Παγκόσμιας Αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια δεν έχουμε να κάνουμε με οποιαδήποτε Toyota Supra, αλλά με μια βελτιωμένη εκδοχή του ιαπωνικού sportscar η απόδοση του οποίου κινείται στα επίπεδα ενός hypercar.

Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη Toyota Supra αποδίδει ούτε λίγο ούτε πολύ 2.033 ίππους και 1.766 Nm ροπής, όπως απέδειξε η πρόσφατη αναμέτρησή της με το δυναμόμετρο. Όλα αυτά από έναν εξακύλινδρο κινητήρα 3,0 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων αλλά και με έναν θηριώδη υπερσυμπιεστή καυσαερίων.

Ίσως, λοιπόν, να μιλάμε για το ισχυρότερο-λειτουργικό δείγμα του είδους της, το οποίο μπορεί να το συναντήσει κανείς στους δρόμους του Dubai να ανταλλάζει φιλοφρονήσεις με τα supercars που διαθέτουν στον στόλο τους οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή ωστόσο μπορείτε να την απολαύσετε στο απολαυστικό video-απόδειξη των δυνατοτήτων της.

Διαβάστε επίσης:

Toyota Yaris Cross: Υβριδικό και τετρακίνητο φέρνει την επανάσταση (Video)

Αυτή είναι η σωστή Toyota Supra!