Ζητούνται οδηγοί λεωφορείων για τις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής


Οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν δίπλωμα Δ' κατηγορίας και σύμφωνα με την αγγελία τούς παρέχεται  ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ασφάλιση και εκπαίδευση. Δείτε που θα στείλετε βιογραφικό. 

  • 4/2/2023

Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό ΚΤΕΛ από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας έχουν συμβάλει στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής ώστε να διεξάγονται στο σύνολό τους τα δρομολόγια και να μπορούν οι πολίτες που δεν έχουν προσωπικό μεταφορικό μέσο να πραγματοποιήσουν τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Ωστόσο αυτό το οποίο προκύπτει σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega είναι ότι πολλά από τα δρομολόγια που έχουν αναλάβει τα περιφερειακά ΚΤΕΛ δεν εκτελούνται κανονικά, με τους πολίτες να καταγγέλλουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις.

Σε επικοινωνία που είχε ο τηλεοπτικό σταθμός με τον ΟΑΣΑ έγινε σαφές ότι ακόμα τα ΚΤΕΛ της περιφέρειας βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο και προσπαθούν να εξοικειωθούν στις απαιτήσεις των δρομολογίων.

Σε αυτό το πλαίσιο πριν από λίγες ώρες το ΚΤΕΛ Μαγνησίας μέσα από αγγελία αναζητά 8 έμπειρους οδηγούς λεωφορείων με δίπλωμα Δ' κατηγορίας, για την κάλυψη θέσεων εργασίας στην περιοχή της Αττικής, με 8ώρη απασχόληση.

Όπως αναφέρει η αγγελία το προσωπικό θα απασχοληθεί στις αστικές συγκοινωνίες που θα εξυπηρετούν καθημερινά τις περιοχές των Βόρειων Προαστίων της Αττικής. Η έδρα των λεωφορείων βρίσκεται στο αμαξοστάσιο του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες και σε αυτούς που θα καλύψουν τις θέσεις παρέχεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ασφάλιση και εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο ktelvol@gmail.com ενώ για επιπλέον πληροφορίες θα πρέπει καλέσουν στα τηλέφωνα 6979229322 / 2421023027.