Δείτε το χωρίς καμουφλάζ: Έτσι θα μοιάζει το νέο Mini Aceman (photos)


Οι Ρώσοι του kolesa.ru διώχνουν το καμουφλάζ και αποκαλύπτουν τη σχεδίαση του νέου Mini Aceman λίγους μήνες πριν την επίσημη παρουσίασή του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: KOLESA.RU
  • 6/2/2024

Το καλοκαίρι του 2022, η Mini παρουσίασε ένα ηλεκτρικό compact crossover concept, με την ονομασία Aceman. Πριν μερικές μέρες και μετά από αρκετές εμφανίσεις του μοντέλου μπροστά στον κατασκοπευτικό φακό, η αυτοκινητοβιομηχανία δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, στις οποίες διακρίνεται ξεκάθαρα η σιλουέτα του και αρκετές λεπτομέρειες της σχεδίασής του.

Έτσι, οι ανεξάρτητοι designers του γνωστού για τα renders του, kolesa.ru, εμπνεύστηκαν από αυτές και φαντάστηκαν πώς θα είναι το Mini Aceman όταν γίνει η επίσημη πρεμιέρα του στις 24 Απριλίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου στην Κίνα.

Οι Ρώσοι έχουν διατηρήσει το μπροστινό μέρος του όπως ήταν και στην concept μορφή του, με τους πολυγωνικούς προβολείς και τη λωρίδα LED γύρω από αυτούς. Η μάσκα επίσης θα παραμείνει παρόμοια με εκείνη του concept car, όμως πάνω από αυτή θα τοποθετηθεί ένα μικρό πλαίσιο, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε από τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει, όπου θα βρίσκονται οι αισθητήρες του συστήματος cruise control.

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι η προσθήκη πλαισίων στις θύρες, τα οποία δεν υπήρχαν στο concept του Aceman, ενώ έχουν προστεθεί και παραδοσιακές λαβές. Όσο για το πίσω μέρος, τα γραφικά των φωτιστικών σωμάτων έχουν αλλάξει ελαφρώς, με τη βρετανική σημαία να είναι λίγο διαφορετική απ' ό,τι είθισται στα υπόλοιπα μοντέλα της Mini.

Οι διαστάσεις του νέου μοντέλου της εταιρείας έχουν ήδη γίνει γνωστές: Έχει μήκος 4.075 mm, πλάτος 1.754 mm και ύψος 1.495 mm. Αναμένεται ότι δύο επιλογές θα είναι διαθέσιμες, αναφορικά με την ενεργειακή χωρητικότητα της μπαταρίας, 40,7 kWh και 54,2 kWh. Η κίνηση θα μεταδίδεται αποκλειστικά στους μπροστινούς τροχούς, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας θα έχει δύο εκδόσεις ισχύος, 184 και 218 PS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To «καυτό» θερμικό MINI Cooper JCW πιο αποκαλυπτικό από ποτέ (photos)

Αποκάλυψη για το νέο MINI Countryman C (photos)

MINI Cooper SE: Αποκάλυψη για την σπορ έκδοση JCW με τους 218 PS (photos)