GMC Hummer EV: Ξεπούλησε για τα επόμενα δύο χρόνια!


Η GMC ανακοίνωσε πως το Hummer EV γνωρίζει εμπορική επιτυχία που το κάνει sold-out για τα επόμενα δύο χρόνια, με την εταιρεία να αυξάνει τον ρυθμό παραγωγής του.

  • 2/11/2022

Το Hummer ως... brand name αναγεννήθηκε με την αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση, κάτι που επιβεβαιώνεται κι από τις παραγγελίες που έχει λάβει η GMC για αυτό ως τώρα.

Τόσο η pickup, όσο κι η SUV έκδοση έχουν γίνει ανάρπαστες στις ΗΠΑ, με 90.000 παραγγελίες στις αντιπροσωπείες της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στο GM Authority, ο αντιπρόεδρος της Buick και της GMC, Duncan Aldred, τόνισε πως όλα τα Hummer EV «έχουν ξεπουληθεί για τα επόμενα δύο και πλέον χρόνια».

Αυτό σημαίνει -χοντρικά- πως η GMC ετοιμάζεται να παραδώσει 45.000 αντίτυπα του μοντέλου μέσα στην επόμενη διετία, αλλά με αυτό ως δεδομένο, η παραγωγή θα πρέπει να είναι είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της ζήτησης που υπάρχει.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως μέσα στο τελευταίο 12μηνο, η εταιρεία έχει κατασκευάσει 2570 Hummer EV Pickup.

Μόνο τον Σεπτέμβριο, όμως, η GMC έβγαλε από τη γραμμή παραγωγής 750αντίτυπα, οπότε αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός, θα μπορεί να έχει 9000 μονάδες ετησίως.

Το μόνο ζήτημα είναι πως το διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου, οι εγκαταστάσεις της GM στο Μίσιγκαν θα σταματήσουν την παραγωγή για να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις για την παραγωγή του Chevolet Silverado EV.