Η Tesla θα φέρει την επανάσταση και στις μοτοσικλέτες


Το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός ηλεκτροκίνητου δίτροχου πρόκειται να αλλάξει τον χάρτη και στη βιομηχανία της μοτοσικλέτας, η οποία για την ώρα διστάζει να πραγματοποιήσει τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

  • ΠΗΓΗ: James Gawley
  • 2/6/2020

Εν αναμονή των κινήτρων για την απόκτηση ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος στη χώρα μας, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να δουν την Tesla να περνά στην παραγωγή τη δική της ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα.

Δεν λείπουν μάλιστα και οι σχεδιαστικοί πειραματισμοί οι οποίο επιχειρούν να σχηματοποιήσουν ένα project το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει μια για πάντα τον χάρτη στη παγκόσμια βιομηχανία μοτοσικλέτας.

Στην προκειμένη περίπτωση τα ψηφιακά σκίτσα ανήκουν στον James Gawley o οποίος κατάφερε με απόλυτη επιτυχία να συνδυάσει το σχεδιαστικό DNA των τετράτροχων προτάσεων της καλιφορνέζικης φίρμας με τις ιδιαιτερότητες ενός δίκυκλου.

To αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και ενδεικτικό των δυνατοτήτων που έχει ο κόσμος των δύο τροχών ο οποίος για την ώρα δείχνει διστακτικός απέναντι στην τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης.

Το Tesla Model M -όπως ονομάζεται- δεν διαθέτει τέσσερις τροχούς, προσφέρει ωστόσο μια εντυπωσιακή σε μέγεθος ψηφιακή οθόνη αφής η οποία καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια της δεξαμενής «καυσίμου».

Η τελευταία φυσικά δεν φιλοξενεί βενζίνη αλλά τις μπαταρίες που φροντίζουν για την κίνηση ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου δίτροχου.

Διαβάστε επίσης:

Το Auto Pilot στέλνει «αδιάβαστο» ένα ακόμα Tesla (Video)