Mini Concept Aceman: Διαλέγω εσένα! (photos - video)


Η Mini συνεργάζεται με την Pokemon για τη δημιουργία ενός μοναδικού Concept Aceman που θα φέρει τη λειτουργία Pokemon Mode.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ - VIDEO: MINI
  • 24/8/2022

Παρόλο που το Mini Concept Aceman αποκαλύφθηκε μόλις πριν ένα μήνα, η Mini έφερε ήδη την πρώτη ειδική έκδοση του ηλεκτρικού της οχήματος, σε συνεργασία με την Pokemon. Το νέο, μοναδικό, Mini Concept Aceman Pokemon Mode παρουσιάστηκε στην έκθεση βιντεοπαιχνιδιών Gamescon 2022 στην Κολωνία, η οποία άνοιξε τις πύλες σήμερα και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή, 28 Αυγούστου.

Η Mini έχει εξοπλίσει την καμπίνα του Aceman με συστήματα προβολής και μία οθόνη OLED που έχουν τη δυνατότητα να διακοσμούν το ταμπλό του αυτοκινήτου με διάφορα στυλ και χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ αντίστοιχοι φωτισμοί προβάλλονται και κάτω από το όχημα.

Στο Pokemon Mode, η κεντρική οθόνη δείχνει μία Poke Ball, όταν μπαίνει σε λειτουργία το αυτοκίνητο, μέσα από την οποία ξεπροβάλει ο πιο γνωστός χαρακτήρας του βιντεοπαιχνιδιού, Pikachu. Ο Pikachu είναι ένα Pokemon που έχει ως υπερδύναμη στον ηλεκτρισμό, κι έτσι οι προβολείς της καμπίνας φωτίζουν το ταμπλό και το υπόλοιπο εσωτερικό με κίτρινους και μπλε κεραυνούς, σήμα κατατεθέν του χαρακτήρα, ενώ παρόμοιων χρωματισμών φώτα ενεργοποιούνται κάτω από το αυτοκίνητο.

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Gamescon, και δε θα είναι διαθέσιμη στην αγορά σύντομα. Η Mini όμως, αποζημιώνει τους fans που, ενδεχομένως να απογοητεύτηκαν που δε θα μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους το Aceman Pokemon Mode, κάνοντας διαθέσιμη τη μικρογραφία του οχήματος, σε μορφή παιχνιδιού, την οποία το κοινό του Gamescon θα μπορεί να προμηθευτεί από το περίπτερο της Pokemon.

«Η παιχνιδοποίηση θα παίξει ολοένα και περισσότερο σημαντικό τόλο στα Mini του μέλλοντος, και θα προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία για τους πελάτες μας,» είπε η Stefanie Wurst, επικεφαλής της Mini. «Σε συνεργασία με την Pokemon, η κοινή χαρά του franchise φέρνει δύο θρυλικούς χαρακτήρες, που είναι ο τέλειος συνδυασμός, μαζί με εκατομμύρια θαυμαστών. Έτσι κατακτούμε ένα εντελώς νέο αγοραστικό κοινό στο Gamescom 2022, ως μία εκδήλωση για το gaming, την ποπ κουλτούρα και τους νέους fans.»

Δείτε την παρουσίαση: