Πρόωρη αποκάλυψη για την BMW i5 Touring (video-photos)


Οι πρώτες εικόνες της BMW i5 Touring διέρρευσαν λίγους μήνες πριν την επίσημη πρεμιέρα της, την ώρα που οι Γερμανοί δημοσίευαν το δικό τους teaser.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: PRESS BMW GROUP, SH PROSHOTS
  • 24/1/2024

Η BMW έχει επιβεβαιώσει ότι η πολυαναμενόμενη i5 Touring θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του τρέχοντος έτους, δηλαδή σχεδόν ένα χρόνο μετά τη sedan έκδοση του μοντέλου. Έχει κάνει την εμφάνισή της αρκετές φορές μπροστά στο φακό των κατασκόπων φωτογράφων και τώρα εθεάθη παρκαρισμένη σε έναν χώρο στάθμευσης χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Η διαρροή έγινε μέσω του λογαριασμού wilcoblok στο Instagram, ο οποίος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της i5 Touring, βαμμένη σε μία ιδιαίτερη απόχρωση του πράσινου, τις οποίες μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ. Δυστυχώς, τα πλάνα δείχνουν μόνο το πίσω κι ελάχιστο από το πλαϊνό μέρος του οχήματος, όμως όχι το μπροστινό.

Ο σχεδιασμός ταιριάζει τέλεια με τα σχέδια των πατεντών που είχαν έρθει στο φως πριν μερικούς μήνες. Το πίσω μέρος έχει ανασχεδιαστεί εντελώς, σε σχέση με τη sedan έκδοση της i5, που είναι λογικό, αφού μιλάμε για station wagon αμάξωμα. Εκτός αυτού, ορατές είναι και δύο μαύρες ράγες οροφής, όπως και μία μικροσκοπική πίσω αεροτομή.

Οι τεχνικές λεπτομέρειες του μοντέλου παραμένουν μη επιβεβαιωμένες, όμως το πιθανότερο σενάριο θέλει το νέο εγχείρημα των Γερμανών να είναι διαθέσιμο με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, όπως και στη sedan έκδοση.

Δείτε το teaser της BMW λίγους μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ολοκαίνουρια ηλεκτρική BMW i5 Touring έχει και «καυτή» έκδοση (photos)

BMW: Τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσουν οι Βαυαροί το 2024

Έτσι θα μοιάζει η νέα BMW 5 Touring M Performance (photos)