Σπάει τα ταμεία το νέο Jeep Avenger – 10.000 παραγγελίες σε έναν μήνα


Μετά τις αγορές της Ιταλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Βελγίου, αναμένεται να ενεργοποιηθούν οι παραγγελίες και στην Ελλάδα όπου θα μάθουμε την τιμή του ηλεκτρικού SUV.

  • 3/12/2022

Ιδιαίτερα θετική είναι η υποδοχή που επιφύλασσε το κοινό για το νέο Jeep Avenger, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της αμερικανικής μάρκας. Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, περισσότερες από 10.000 προ-παραγγελίες πραγματοποιήθηκαν, με τους αγοραστές να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο μοντέλο, το οποίο φιλοδοξεί μέσα στα επόμενα χρόνια να αποτελεί την πλέον δημοφιλή πρόταση της Jeep στην Ευρώπη. 

Το Jeep Avenger αποτελεί σημείο κλειδί για την επίτευξη του στόχου της Jeep έως το 2030 οι πωλήσεις της στην Ευρώπη να αποτελούνται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μετά τις αγορές της Ιταλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Βελγίου, το προσεχές διάστημα αναμένεται να ενεργοποιηθούν οι παραγγελίες και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας όπου και θα μάθουμε την τιμή του.

Tο Jeep Avenger «κρύβει» κάτω από το κάλυμμα έναν ηλεκτροκινητήρα που προσφέρει 158 PS ιπποδύναμης και 260 Nm ροπής, και μία μπαταρία ιόντων-λιθίου χωρητικότητας 54 kWh που προσφέρει αυτονομία 400 km σε μικτές συνθήκες και 550 km με κίνηση σε αστικό περιβάλλον.

Την ίδια στιγμή, παρά τις συμπαγείς του διαστάσεις, προσφέρει άνετους χώρους για τέσσερις επιβάτες, καθώς και χώρο αποσκευών 380 lt.  Η δυναμική του νέου μοντέλου επιβεβαιώνεται και από την επιλογή του για την τελική 7αδα, απ’ όπου θα αναδειχθεί το Car Of The Year 2023 στις αρχές του έτους.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο ηλεκτρικό Jeep Avenger εδώ.