Drive to Survive: Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της 5ης σεζόν στο Netflix (trailer)


Αναμονή τέλος. Ιδανική προθέρμανση για το νέο πρωτάθλημα της Formula 1, με τον Max Verstappen να επιστρέφει στις οθόνες.

  • ΦΩΤΟ: NETFLIX TWITTER
  • 23/2/2023

Όσο μας έλειψε η Formula 1 από τις 20 του περασμένου Νοεμβρίου, με την ολοκλήρωση του περυσινού πρωταθλήματος στο Abu Dhabi, τόσο ισχυρές «δόσεις» λαμβάνουμε αυτές τις μέρες.

Μετά τις παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων των ομάδων, αλλά και την προ ολίγων ωρών έναρξη των χειμερινών δοκιμών στο Μπαχρέιν, τη σκυτάλη παίρνει το Netflix, με την 5η σεζόν του Drive to Survive, η οποία κυκλοφορεί στις 24 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για τη δημοφιλή σειρά η οποία έκανε πρεμιέρα το 2019 και κάθε χρόνο μας παρουσιάζει γεγονότα και ίντριγκες που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της προηγούμενης σεζόν, είτε μπροστά, είτε πίσω από τις κάμερες.

Πρωταγωνιστής του νέου κύκλου αναμένεται να είναι ο Max Verstappen. Όχι μόνο εξαιτίας της άνετης κατάκτησης του περυσινού πρωταθλήματος, αλλά κυρίως επειδή επιστρέφει στο Drive to Survive. Ο 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής απείχε, θεωρώντας ότι όσα παρουσιάζονται για κακές σχέσεις και ίντριγκες μεταξύ των οδηγών είναι υπερβολικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Έτσι, η περυσινή σεζόν είχε την ιδιαιτερότητα να μη φιλοξενεί δηλώσεις του παγκόσμιου πρωταθλητή, αν και η κόντρα του με τον Lewis Hamilton ήταν αυτή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Ωστόσο, πλέον επιστρέφει και, όπως μπορείτε να δείτε στο τρέιλερ της 5ης σεζόν, νιώθει άνετα στην καρέκλα του, την ώρα της συνέντευξης.

«Μίλησα με τους υπεύθυνους πριν δώσω τη συνέντευξη. Ελπίζω να κατάλαβαν το μήνυμα που τους έστειλα. Γνωρίζω ότι ως παγκόσμιος πρωταθλητής πρέπει να συμμετέχω σε πράγματα όπως αυτή η σειρά και γι’ αυτό τους έδωσα μια συνέντευξη που κράτησε μισή, ίσως και μία ώρα. Ελπίζω να τη χρησιμοποιήσουν με σωστό τρόπο», τόνισε ο Ολλανδός πιλότος πριν από λίγες μέρες, στη διάρκεια της παρουσίασης του μονοθεσίου της Red Bull στη Νέα Υόρκη.

Ο νέος κύκλος του Drive to Survive αναμένεται να επικεντρωθεί στη μάχη Verstappen και Leclerc για τον τίτλο, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Mercedes με το περυσινό μονοθέσιο, τη μάχη του midfield αλλά και σε αθέατες στιγμές της σεζόν 2022 που δεν έγιναν ιδιαίτερα γνωστές στο ευρύ κοινό.

Δείτε το trailer: