Δυσοίωνη πρόβλεψη Russell για τη δυναμική της φετινής Red Bull


Η εξαιρετική απόδοση της Red Bull στο Μπαχρέιν κάνει τον George Russell να προχωρά σε μία απαισιόδοξη πρόβλεψη για το υπόλοιπο της σεζόν.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: RED BULL
  • 6/3/2023

Το GP Μπαχρέιν βρήκε τη Red Bull κυρίαρχο, με τον Max Verstappen να παίρνει άνετα τη νίκη και τον Sergio Perez να τον ακολουθεί, για το πρώτο 1-2 της ομάδας σε πρεμιέρα από το 2011.

Αυτή η κυριαρχική επίδοση από την πλευρά των «ταύρων» κάνει τον George Russell να μιλά για ένα πρωτάθλημα-τελειωμένη υπόθεση υπέρ των περυσινών νταμπλούχων, ενώ πιστεύει πως φέτος δεν θα χάσουν ούτε νίκη.

«Η Red Bull έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, δεν πιστέυω πως θα μπορέσει κανείς να τα βάλει μαζί της φέτος,» δήλωσε μετά την 7η θέση που κατέλαβε ο οδηγός της Mercedes.

«Περιμένω να κερδίσουν όλους τους αγώνες της χρονιάς. Αυτό ποντάρω. Με την απόδοση που έχουν τώρα, δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα τους κοντράρει κανείς.

«Για την ακρίβεια, ο ρυθμός τους τώρα μοιάζει πιο αργός από ό,τι στις δοκιμές, γεγονός παράξενο. Αλλά, όταν είναι τόσο μπροστά, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.

«Μπορεί να μην είναι πάντα στην pole, γιατί ξέρουμε ότι η Ferrari είναι ανταγωνιστική στις κατατακτήριες. Αλλά όταν πάμε στον αγώνα, είναι σε πλεονεκτική θέση.»