F1: Στα παρασκήνια του GP Ιαπωνίας (Photo Gallery)


Δείτε μέσα από το φωτογραφικό φακό των ομάδων τις καλύτερες back stage στιγμές του Grand Prix Ιαπωνίας που εξασφάλισε στη Mercedes AMG Petronas τον έκτο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο.

  • KEIMENO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 13/10/2019

H Mercedes AMG Petronas κατέκτησε για έκτη συνεχόμενη φορά τον τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, βλέποντας τον V. Bottas να εκτοξεύεται σαν -ασημένιο-βέλος στην εκκίνηση του ιαπωνικού grand prix.

Η Ferrari πανηγύρισε τη δεύτερη θέση του S. Vettel και τη σταθερά ανοδική πορεία του Γερμανού, την ίδια στιγμή που το ανερχόμενο αστέρι της Scuderia, C. Leclerc, πλήρωνε ακριβά την επαφή που είχε λίγο μετά το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα με τον M. Verstappen.

Ο ιπτάμενος Ολλανδός της Red Bull Racing μετατράπηκε από θύτης σε θύμα παίρνοντας νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια και χάνοντας έδαφος στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα των οδηγών.

Το καλύτερο πλασάρισμα της καριέρας του πέτυχε ο Νο2 οδηγός της αυστριακής ομάδας, Α. Albon, σώζοντας την παρτίδα σε έναν αγώνα που διεξήχθη στην έδρα του προμηθευτή κινητήρων της Red Bull (βλέπε Honda).

Δείτε τις καλύτερες back stage στιγμές του αγωνιστικού τριημέρου στην πίστα της Suzuka όπως τις κατέγραψαν οι φωτογραφικοί φακοί των ομάδων και διαβάστε την άποψη του Γιάννη-Μάριου Παπαδόπουλο για το σύνδρομο του ανικανοποίητου που διακατέχει τον L. Hamilton.