Ferrari: Καμία ανάγκη για αλλαγή δε βλέπει ο Binotto


Ο διευθυντής της Scuderia Ferrari, Mattia Binotto, τονίζει πως η ομάδα του δε χρειάζεται ριζικές αλλαγές, αλλά να κατανοήσει τι πήγε στραβά στην Ουγγαρία και να το διορθώσει.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤO: FERRARI MEDIA
  • 2/8/2022

Στο Ουγγρικό Grand Prix, η Ferrari υπέπεσε σε ακόμη ένα στρατηγικό λάθος, με τη χρήση της σκληρής γόμας στον Charles Leclerc, τη στιγμή που ο ανταγωνισμός, κι ιδίως η Red Bull, είχαν πάρει τις σωστές αποφάσεις και κέρδιζαν συνεχώς έδαφος.

Ακόμα κι έτσι, όμως, ο διευθυντής της ομάδας, Mattia Binotto, τονίζει πως στο Μαρανέλο δεν χρειάζονται αλλαγές, αλλά «απόκτηση εμπειριών».

«Δεν είναι θέμα κακής τύχης, αλλά δεν υπάρχει και κάτι που θέλει αλλαγή,» δήλωσε μετά το πέρας του αγώνα στο Hungaroring.

«Είναι όλα ζήτημα συνεχούς μάθησης και απόκτησης εμπειριών, ικανοτήτων.

«Σήμερα [την Κυριακή], πρέπει να δούμε τι έγινε και να καταλάβουμε γιατί έγινε. Αλλά αν κοιτάξω τι έγινε στο πρώτο μισό της σεζόν συνολικά, δε βλέπω τον λόγο να αλλάξουμε κάτι.

«Πρέπει να δούμε τι πήγε στραβά σήμερα, να καταλάβουμε γιατί συνέβη αυτό, και να επιστρέψουμε ανταγωνιστικοί, κατανοώντας το γιατί δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο.»