Ο Hamilton διαψεύδει τις φήμες για συζητήσεις με τη Red Bull: «Δεν έχω μιλήσει με τον Horner»


Ο Lewis Hamilton απόρησε με τα όσα είπε ο Christian Horner για συζητήσεις ανάμεσα στον ίδιο και τη Red Bull νωρίτερα φέτος.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: © Jiri Krenek for Mercedes-Benz Grand Prix Ltd.
  • 23/11/2023

Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, προχώρησε σε μία αποκάλυψη με έντονο ενδιαφέρον χθες, καθώς ανέφερε πως ο Lewis Hamilton είχε επαφές με την ομάδα του Milton Keynes, αλλά και τη Ferrari για μία θέση ενόψει 2024.

Ο 7κις πρωταθλητής μίλησε πριν την έναρξη του GP Άμπου Ντάμπιστο Sky Sports για το εν λόγω θέμα, διαψεύδοντας τον Horner:

«Δεν ξέρω από πού προέκυψε αυτή η ιστορία. Ξέρω ότι το είπε ο Christian, αλλά δεν καταλαβαίνω τι λέει γιατί κανείς από την ομάδα μου δε μίλησε μαζί του.

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του εδώ και χρόνια. Με προσέγγισε εκείνος, όμως, νωρίτερα φέτος για μία συζήτηση.

«Αλλά ως εκεί έμειναν τα πράγματα, τον συνεχάρην για τη χρονιά που είχαν και του είπα πως ελπίζω ότι σύντομα θα παλεύω εναντίον τους για νίκες. Αυτό έγινε. Δεν ξέρω τι εννοεί. Πιστεύω πως απλά του αρέσει να ανακινεί τα πράγματα.»

Τόνισε, βέβαια, ότι «θα ήθελα πολύ να τα βάλω με τον Max [Verstappen]», αλλά εξήγησε γιατί δεν θα έκανε ποτέ μία τέτοια κίνηση:

«Η Red Bull είναι μία φανταστική ομάδα, έχουν κάνει φοβερή δουλειά και κάθε οδηγός θα ήθελε να οδηγήσει για αυτήν, αλλά το να μεταβώ σε αυτήν αφήνοντας ένα όχι και τόσο καλό μονοθέσιο δεν είναι το όνειρο.

«Το όνειρο είναι να ξεκινάς από εκεί που βρίσκεσαι και να δουλέψεις μέχρι να φτάσεις ξανά στις νίκες, για αυτό κι έμεινα στη Mercedes.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αιχμές Wolff πριν τον «τελικό» με τη Ferrari: «Τώρα έχουμε καλό αλυτάρχη»

Νέες εξελίξεις για την ονομασία της AlphaTauri το 2024 - Στενότερη συνεργασία με τη Red Bull