Ο Sainz ήταν προετοιμασμένος να φύγει από τη Ferrari


Ο Carlos Sainz μοιάζει να περίμενε την αποπομπή του από τη Ferrari, εξηγώντας γιατι.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ - ΦΩΤΟ: Scuderia Ferrari Press Office
  • 7/2/2024

Ο Carlos Sainz θα αποχωρήσει από τη Ferrari με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, καθώς η ομάδα δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και υπέγραψε με τον Lewis Hamilton.

Μιλώντας σε εκδήλωση για την παρουσίαση σειράς go-kart με το όνομά του, ο ίδιος αποκάλυψε πως γνώριζε εκ των έσω το μέλλον του πολύ νωρίτερα:

«Από μέσα ήξερα και είδα πράγματα μπροστά σε όλους σας, ήμουν προετοιμασμένος.

«Το να γνωρίζεις ότι θα είναι η τελευταία χρονιά με μια ομάδα δεν είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα για να ξεκινήσεις μια νέα σεζόν, αλλά μόλις βάλω το κράνος μου στο Μπαχρέιν και μπω στην πίστα, να είστε σίγουροι ότι θα σκεφτώ μόνο να πάω όσο πιο γρήγορα γίνεται και αν υπάρχει η ευκαιρία να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής θα προσπαθήσω να το κάνω.»

Και συνέχισε:

«Θέλω να σκέφτομαι μόνο αυτή τη σεζόν, να κάνω το καλύτερο για τη Ferrari σε αυτό το πρωτάθλημα. Είμαι ένας οδηγός που κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δυνατός, δεν έχω κάνει βήματα προς τα πίσω αλλά μόνο μπροστά στην καριέρα μου και συνεχίζω να εξελίσσομαι.

«Φέτος θα κλείσω τα 30, αλλά νιώθω νεότερος και πιο γεμάτος κίνητρο από ποτέ. Ξέρω ποια είναι η αξία μου ως οδηγός και ξέρω ότι θα υπάρξουν καλά πράγματα στο μέλλον, αλλά φέτος θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ με τη Ferrari».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΓΚΑΛΟΠ: Θα μπορέσει ο Hamilton να κατακτήσει πρωτάθλημα με τη Ferrari;

Ο 'Bono' μπορεί να ακολουθήσει τον Hamilton στη Ferrari

F1 2024: Σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμα των Σ/Κ με αγώνα sprint